A norvég tömeggyilkos ha valóban náci eszmét vall, akkor miért ölte meg a saját honfitársait?
Hitler miért ölte meg a saját honfitársait?
Kérdező, ne legyél már ekkora kasu.
2-es: ezen én is elgondolkoztam, de azt vegyük figyelembe, hogy Hitler zsidókat öletett többek között, tehát annak volt ideológiai alapja. Ezekről a norvég áldozatokról meg nem tudok, hogy zsidók lettek volna.
3-as: hogy valójában micsoda, azt nem tudom, de az biztos, hogy a karját szokta emelgetni, ahogyan a nácik, én ezt hallottam róla.
Nem tudom, de nagy király a csávó!
Épp most hisztizett ki magának 11 millió forintnyi kártérítést. Szerintem pár éven belül kijön a kényelmes kis luxuslakosztályából. Élni tudni kell.
"ezen én is elgondolkoztam, de azt vegyük figyelembe, hogy Hitler zsidókat öletett többek között, tehát annak volt ideológiai alapja"
Szeretném felhívni rá a figyelmedet, hogy Hitler előbb a politikai ellenfeleivel számolt le és utána hozta a zsidótörvényeket. Ajánlom nézz utána a Hosszú kések éjszakájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!