Hetvenhétszeres tömeggyilkos (Breivik), akit a neoliberális Norvégia dédelget?!
Norvégia azt hiszem nem EU tag, csak Svédország, de én se tudtam ezt hogyan kommentálni, amikor hallottam...
Éljen a szociáldemokrácia! Ja, mégsem...
Azért azt valljuk be elég kemény, hogy amiatt pereskedett, hogy hideg a kávé :)
Jah és ha jól hallottam, emiatt kártérítést is kap :D
"ILYEN EU-ból nem kérek!"
...Norway had negotiated to join at the same time, but Norwegian voters rejected membership in a referendum...
Azt reklamálom, hogy aki bizonyíthatóan szántszándékkal megszünteti más emberi jogait, annak az emberi joga hogy nem szűnik meg automatikusan???
A vásárláskor tájékoztatnak, hogyha nem rendeltetés-szerűen használom a TV-t vagy szétszedem, akkor megszűnik a garancia.
Itt is csak azt kellene deklarálni, hogy ha olyan dolgot cselekszel, amivel belehajtasz más emberi jogaiba, akkor a tied ezzel egyidőben megszűnik.
Az USA-ban vannak olyan honvédségi területek, ahol megy a földút a sivatagban, aztán egyszer csak van egy jól olvasható rozsdás tábla, hogy ide ne lépj be, mert ha mégis megteszed itt nem érvényesítheted a jogaidat, jogaid csak a táblán kívül vannak, és a területre belépve megszűnnek!
"Az USA-ban vannak olyan honvédségi területek, ahol megy a földút a sivatagban, aztán egyszer csak van egy jól olvasható rozsdás tábla, hogy ide ne lépj be, mert ha mégis megteszed itt nem érvényesítheted a jogaidat, jogaid csak a táblán kívül vannak, és a területre belépve megszűnnek!"
Ezt vajon honnan vedted ?? Talan az Edwards Air Force Base vagy a Nevada TTR adta az alapot erre ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!