Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Hitler a bolsevizmustól...

Ha Hitler a bolsevizmustól akarta megvédelmezni Európát, akkor jogosan harcoltunk a szovjetek ellen?

Figyelt kérdés

2016. máj. 17. 09:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Mindenesetre engem újra és újra elgondolkoztat, miféle érdeked fűződhet a hatáskörüket jócskán túllépő végrehajtók védéséhez s a bűneik Szálasira kenéséhez. Aki már rég meghalt, miközben az egykori végrehajtók közül - még ha nem is sokan - de egyesek még most is élnek.
2016. szept. 2. 08:06
 42/51 anonim ***** válasza:

# 41/41 Időpont tegnap 08:06

Engem az jobban izgat, hogy tizenpáréves takonyként miért akarsz védeni mindenáron egy ekkora turhát, mint szálasipajtás.

2016. szept. 3. 12:10
 43/51 anonim ***** válasza:

Nem mindenáron akarom védeni. Én csak azt mondom mi az ami megtörtént s mi az ami nem. Ti akarjátok mindenáron mocskolni olyasmiért is amiért nem ő a felelős. És ti akarjátok tagadni olyan tetteit ami nem elég mocskos. Ti akarjátok valótlanságokkal bemocskolni ahelyett hogy vennétek a fáradtságot hogy utána néznének dolgoknak. Ezzel azonban csak tisztábbra mossátok, neki és mások a valós bűneiről terelitek el a figyelmet. Ezért kérdőjeles hogy tulajdonképpen mi is a célotok.

Arról nem is beszélve hogy honnan szeded ezt a hülyeséget a koromról-de ez még a legkevesebb.

Ép ti vagytok felelőtlenek az indulatos ködösitésetekkel, ami pont a tényeket igyekszik nélkülözni.

De még a védelem fogalma se tisztázott bennetek.

Nem azt nevezik védelemnek ha azt akarják hogy valakinek a valós bűnei derüljenek ki s egyes bűnökről az derüljön ki, hogy ki követte el.

Ép ti védtek valakit/valakiket azzal, ha bűnbakot próbáltok keresni helyette illetve már megtalált bűnbakot akartok a szerepében tartani tájékozódás helyett. A kérdés max. az, dühtől elvakult indulatok miatt teszitek ezt vagy valami alantas szándékkal.

Aki tényeket ferdít hogy bűnöst védjen az ugyanúgy takony mint akit takonynak nevezel.

Akkor is ha egy amúgy is bűnöst próbál még jobban bemocskolni mert ezzel egy másik bűnöst próbál fehérebbre festeni ami szintén bűn.

De jelenleg csak a holocaust tagadás számít jogi bűncselekménynek, a történelem kisebb mértékű ferdítése nem.

De ha csak rajtatok múlna ennél jóval nagyobb ferdítések is lennének akár legalizáltan is.

2016. szept. 3. 13:16
 44/51 anonim ***** válasza:

Ja most látom engem nevezel takonynak.

Nos tájékoztatlak, aki egyik nácit(hungaristát) védi egy másik náci (hungarista) még jobban bemocskolásával ép az nevezhető takonynak. Ezzel ép ezt a szégyenletes "eszmét" erősíted. Szégyellhetnéd magadat hogy napjainkban ilyesmivel foglalkozol.

2016. szept. 3. 13:20
 45/51 anonim ***** válasza:
Összefoglalva - mert valószínűleg nem értetted meg - az a takony aki nácikat a bűneiktől véd az elkövetett bűnök ködösítésével, nem pedig az aki tisztázni próbálja, mit követtek el és mit nem.
2016. szept. 3. 14:07
 46/51 anonim ***** válasza:
OK, 52%-os, akkor ird már le légyszives, mi az a bűn, amit Szálasi szerinted TÉNYLEG elkövezett.
2016. szept. 3. 14:12
 47/51 anonim ***** válasza:

# 44/46 Időpont ma 13:20

Te most így kiről beszélsz kisnyilas? Kit védek én?

2016. szept. 3. 17:44
 48/51 anonim ***** válasza:

Na, így jár az aki túl hamar üt entert:

Hitler mióta hungarista? Szálasi mióta náci vagy hungarista? Innentől kezdve bukott meg a valójában nem is létező érvrendszered.

2016. szept. 3. 17:47
 49/51 anonim ***** válasza:
0%

Hitlerről nem is írtam. A szövegértést kellene jobban gyakorolnod.

Amugy meg az a legundorítóbb amikor egy zsidó náci akar lenni. Azt hiszed attól más ember leszel? Értsd már meg végre, napjainkban nem a származás számít hanem az hogy mit teszel. Még akkor is ha igyekszel a régi idők rendszerét alkalmazni s valakit nem a tettei hanem dogmák alapján megítélni.

Azt meg hogy Szálasi mit tett megtaláljátok a történelemkönyvekben. Ha pedig lusták vagytok belelapozni, google a barátotok...

Nehogy már nekem kelljen ide kilistáznom nyilvánosan fellelhető adatokat...

2016. szept. 3. 19:55
 50/51 anonim ***** válasza:

Értem 17:47-es. Szálasi nem hungarista.:)))

Hát akkor mi? Talán zsidó? Vagy n i g g e r??? Esetleg migráns? Kicsit több ésszel, ha lehet.

2016. szept. 3. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!