Ha Hitler a bolsevizmustól akarta megvédelmezni Európát, akkor jogosan harcoltunk a szovjetek ellen?
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 09:26
31/51 anonim válasza:
Szálasit nem csak én neveztem a zsidók mentőjének (nem az összes megmentőjének, ez már a te ferdítésed) hanem ez történelmi tény amit hivatalos iratok igazolnak.
32/51 anonim válasza:
Egyáltalán,hogy lehet "jogosan",vagy "jogtalanul" harcolni? Ez mindig nézőpont kérdése,aztán utólag persze, a győztesek döntik el,hogy mi volt jogos és mi nem.
33/51 anonim válasza:
Azért az oroszok szerintem jogosan védték a hazájukat a németekkel és velünk szemben, sőt ezek után még a megszállásunk is jogos volt.
34/51 anonim válasza:
# 31/33 Időpont ma 18:05
Milyen hivatalos iratok? Szálasi mint a zsidók megmentője, hogyne. Mi lesz a következő? Szent István szép szóval beszélt rá mindenkit a kereszténységre?
35/51 anonim válasza:
Ez komoly! A 41 százalékos láthatóan egy olyan jobbikos, aki már nem is a magyarokat, hanem a németeket állítja be az "univerzum legnagyobb népének". Mintha mindenki direkt csak a németekre utazna, úgy beszél a kis náci :D. Honnan olyan ismerős ez nekem, oh várjatok... :D
36/51 anonim válasza:
ezek nyilvános anyagok, csak venni kell a fáradtságot s elolvasni tudatos történelemhamisítás helyett.
37/51 anonim válasza:
nekem inkább ti tűntök nácinak. ti ugyanis nem hivatalos adatokat idéztek mint én hanem saját kreálmányok alapján igyekeztek a nácikat védeni és bűnbakra fogni bűnöket. jó kérdés vajon miféle érdek fűz benneteket ahhoz hogy nácikat védjetek, fedezzetek. mindenesetre az dicséretes hogy legalább nem a holocaustot tagadjátok. igaz azt nem kéne mert az bűncselekmény és azt már nem kellene. bár szerintem nécikat védeni s egy bünbakra terelni a büncselekményeket ugyanugy büncselekmény mint a holocausttagadás, csak azt a törvény nem bünteti annyira direktbe. emberileg azonban ha nácikat védtek lényegében ti magatok is nácivá váltok.
38/51 anonim válasza:
Aha, nem a nyilasok lottek a Dunaba a zsidokat, nem is ok gyujtottek ossze oket es zartak Auschwitzba indulo vagonokba. Nem, dehogy.
39/51 anonim válasza:
Pont erről beszélek. Miközben Szálasira fogtok mindent s ezekért a tettekért is őt okoljátok - aki sose adott parancsot erre-, az elkövetőket véditek. Vajon miféle érdeked fűződhet a ferdítésre? Vajon miért kell Szálasit azzal is vádolni ami nem az ő bűne. Vajon mi érdeked fűződik ahhoz hogy a bűnösöket védd? A második világháboru végén még megértem. El kellett ítélni gyorsan bármiért akár nem is a saját bűneiért ha az nehezen bizonyítható. Mert veszélyes volt életben hagyni. Na de most? Most már nyugodtan kiderülhetne pontosan mi történt mégis megrögzötten az akkori kor kreálmányához ragaszkodtok akkor is mikor már van pontosabb rálátás az akkori történésekre. Ma már csak egyes - még ma is élő bűnösöket lehet védeni ezzel ha bűnöket rá kentek. Elgondolkoztató miféle érdeketek fűződhetnek ehhez. Az áldozatok az elkövető fejét szokták követelni, de nektek mindegy csak fej legyen amivel a bűn leplezhető.
40/51 anonim válasza:
Amúgy jól mondod (csak ferdítve) míg a nyilas végrehajtók vagonokba deportálták az embereket, Szálasi elfogadtatta érvénytelen menlevelek tömkelegét és így azok az emberek nem kerültek megsemmisítésre.
Talán ez az ami nem tetszik neked???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!