9 gyerek nem elég?
Egy Ausztriába érkrzett muzulmán család, aki havi 4496 EUR segélyt kap, ingyen IVF kezelést követel. Az asszony ugyanis már 44 éves, és nem biztos, hogy enélkül teherbe esne. Akkor pedig nem születhet meg a tizedik gyerek.
Úgy kell nekünk mint - vagyis a labancoknak - mint egy falat kenyér.
A föld túlnépesedésének kérdése meg úgyis csak akkor merül fel, ha a magyarok (vagy őshonos európai népek) fogyásáról esik szó.
Ez a cikk nemes egyszerűséggel egy hatalmas nagy kamu.
Nem védem a menekülteket, nekem is elegem van már ebből a cirkuszból, de ez a cikk akkor is csak egy provokatív kitaláció, ahogy maga az egész oldal is. Ausztriában élek, és direkt utánakerestem ennek az esetnek, és egy büdös szó nincs erről egyetlen egy újságban/statisztikában/jelentésben sem. Ha ez igaz lenne, már rég bejárta volna a sajtót itt Ausztriában. A praterstern-i megerőszakolást minden újság lehozta.
Ezt egyik sem.
Nem kell és nem is szabad mindent elhinni. Ez az egész oldal egy nagy kamu.
Mellesleg Ausztriában aki nem állampolgár, vagy nem dolgozott már 1 évet folyamatosan, az SEMMILYEN segélyre nem jogosult! De a segélyek menyisége ennek a 4400 eurónak kb a negyede se. (Családi pótlék például 150 euró, munkanélküli segély csak annak jár, aki már dolgozott egy ideig, stb)
Én azt nem értem, higy miért kell ilyen szemetet minden fenntartás nélkül benyelni, ráadásul úgy, hogy maga az oldal is egy hiteltelen, provokációra és kitalált sztorikra épülő szenny.
Ennyi segély semelyik európai országban sem jár még az állampolgároknak sem, nem hogy még azoknak, akik nem is állampolgárok. Ráadásul Ausztriában a segélyezés is jóval visszafogottabb és gyérebb, mint Németországban, nem hiába nem akarnak a migránsok Ausztriában maradni. Ez a cikk egy nevetséges kitaláció, egy mesterséges feszültségkeltés.
De ha már csak belegondolunk: Németországban és Ausztriában az átlag kereset 1500 és 2000 euró között van. Mégis hogyan kaphatna valaki 4400 eurót, azaz a magasabb átlagfizetésnek több, mint a dupláját? Sehogy. Mert ezt semmilyen segély nem teszi lehetővé semelyik európai országban, legyen az illetőnek akármennyi gyereke. Ráadásul ezek nem is állampolgárok.
Gondolkodni kéne, és nem szennyportálokat olvasgatni szenzációhajhászós, provokatív, kitalált történetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!