Ti lebombáznátok az olyan ISIS kalifátusokat, ahol terhes nők meg gyerekek vannak?
Gyerekkoruktól kezdve dzsihádistának kezdik el kiképezni őket.
"31 ezer terhes nő él az ISIS kalifátusában, akik hamarosan világra hozzák a szélsőséges muszlim fegyveres szervezet legújabb, az eddiginél is fanatikusabb generációját"
Ha ti lennétek a döntéshozók, politikusok, akkor engedélyt adnátok rá, hogy lebombázzák ezeket az ISIS által ellenőrzött területeket minden emberrel, gyerekkel együtt?
ma 17:36
Szárazföldi erőket egy nagyhatalom se akar bevetni, nem menne ez ilyen könnyen szerintem..ott van az Afganisztáni háború is, ami nem lett sikeres..
Igazából a közel keleti átlagember az ártatlan áldozat, ez az ISIS csak a fanatikus kisebbség fegyveres terroruralma a lakosság felett is. Szerintem nem bombázni kéne őket, mert élőpajzsnak használják az ártatlan lakosságot. Egyszerűen szárazföldi erőkkel le kéne söpörni őket a föld színéről. Szerintem erre lenne erő, a Nyugatot és az oroszokat (meg törököket stb.) nem is az tartja vissza, hogy nem lenne erejük lesöpörni őket a föld színéről, hanem csak politikai okok. A politikai érdekek azok, amik az ISIS ellenségeit is megosztják, így az ISIS nyugodtan működhet tovább.
A bombázásoknak kb. annyi értelme van, hogy mindenki elmondhatja, hogy mennyire háborúzik a terrorizmus ellen, de ez csak kb. ennyi. Az ISIS-nek ettől semmi baja nem lesz. Igazából ez egy kamu dolog, ha igazán háborúzni akarnának ellene, akkor rendes csapatokat küldenének ellenük.
Van egy ilyen romantikus beidegződés, hogy a nőket és a gyermekeket védeni illetve kímélni kell... a nőket azért, mert gyengébbek, a gyermekeket meg azért, mert még nem kész emberek.
Ez szép és szimpatikus.
DE...
Szerinted egy teljesen ártatlan gyermek élete miért és mennyivel értékesebb, mint egy ártatlan felnőtt férfié? Ő is ugyanolyan ember, ő is ugyanúgy képes szenvedni, neki is vannak álmai,... Az a nagy helyzet, hogy mi mindannyian gyerekek vagyunk... teljesen mindegy, hogy 8 évesek játékautóval, vagy 32 évesek gépfegyverrel.
Nem mondom hogy helyes nőket és gyerekeket ölni. Azt sem, hogy helyes ölni. Azt gondolom, hogy ez rossz dolog. De egy gonosz világ tele van rossz dolgokkal.
"Van egy ilyen romantikus beidegződés, hogy a nőket és a gyermekeket védeni illetve kímélni kell..."
A #8-as válaszoló vagyok, nem tudom, hogy ezt rám reagálva írtad-e, de én "ártatlan áldozatokról" beszéltem, amiben a férfiak is benne vannak. De egyébként, ettől függetlenül szerintem minden katasztrófában először a nőket és a gyerekeket kell menteni, mert ők a védtelenebbek és a gyengébbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!