Akik gyűlölik az USA-t azok legalább tudják hogy ott jólét van és szabadság vagy a szocializmus annyira átmosta az agyukat hogy a mai napig ezt hiszik?
Elismerem sok igaz van abban amit irtal, viszont nem tartom lehetetlennek hogy sok dolog ( pl a tulzott fegyvergyujtes) inkabb egy regionalis dolog lenne mint alltalanos.
Amennyire hasonlosagok vannak annyira vannak elteresek is a kulon regiok kozott.
En 15 evesen kerultem ki, most mar majdnem 50 vagyok, az itt ( SFO) nem regiben idejott magyarok kozul akivel osszehozott az elet, azoknak a helyzeterol irtam korabban.
Biztosan vannak kivetelek, de nem az a lathato atlag.
Ha itt valamelyik osszehoz maganak egy smaller residential mortgage-ot, az mar felemeli a " sikeres uzletember" kategoriaba :)
Hozzam aranytalanul nagylelku volt az elet, nem is nagyon erdemeltem meg oszinten megmondva, nkem az uj vilaggal abszolut semmi gondom nincs,munkam alapjan naponta a szep reszet latom .
Meg azon is tul teszem magam hogy a hazban igenis van drywall :)
Neked sok sikert otthon, remelem jobban erzed magad ott mint az ujvilagban. Meg valoszinu hogy kommunikalunk, en ide jarok nyelvet gyakorolni. Hogy milyen sikerrel abban nem vagyok biztos :)
Cheers
Dreamliner:
Azért remélem még azért eljössz ide néha és elmész a gyerekkori szerelmek helyszíneire. Vagy vissza a régi házhoz.
# 36
Regi haz : le lett bontva, egy uj all most ott
Regi szerelem : Ha jol tudom ferjnel van es 4 gyereke van :)
Viszont nagyon szivesen 2 evente hazamegyek egy igazi otthoni pacalporkoltert vagy egy oriasi nagy langosert :)
Azoknak es hasonloknak nincs parja a vilagon
'Ezen ne háborodj fel kérlek, mert nem ez a célom. De a véleményem továbbra is az, hogy sok kint a szegény ember. Pont'
Lehet, hogy nem az a celod, de ezt tetted. Sok a szegeny ember ezzel meg egyet is ertek. OK.
'Nem pénzszállító rablás, nem lövöldözve menekülés, nem vénasszony kirablása riasztópisztollyal. Két kocsi megy az autópályán és egymásra lövöldöznek kilométereken keresztül. Nemtoim mennyi időd van.'
Te most direkt farasztasz? :D Tehat most azert nem felelnek meg a linkelt peldak, mert nem menet kozben lovoldoztek, hanem allva? :D Te jo isten... Vegulis valoban nem menetkozben lovoldoztek, hanem megallitottak egy penzszallitot, ralottak (szigoruan mikor mar allt) majd felgyujtottak... Ez smafu ugye?
'Legközelebb nem alázom meg magam így'
A sok agyhalaloddal amit itt osszehordasz pont azzal alazod meg magad. Basszus csak amit eddig leirtal itt mar abbol egy sztereotipia gyujtemeny siman kijonne.
'De te tényleg elmehetnél legalább egy community college-ba, hogy legyen valami papírod, ha már itthon nem sikerült valamit összerántani'
En mar akkor Msc gepeszmernok voltam mikor eletemben eloszor kijottem, mellesleg munkaugyben... Szoval ezt megint benezted.
'USA előtt nem próbálkoztál angliában mosogatással?'
Nem.
'Bár ott sem találkoztunk volna, mert én ott is egyetemre jártam’
WOW. Mostmar egy dologra nagyon kivancsi vagyok, de komolyan. Te megis milyen szakon vegeztel es milyen kutato is vagy te tulajdonkepen? Milyen egyetem(ekre) jartal? Meselj mar.
’Megnyugtatlak, soha nem leszel :) Se kívül, se belül’
Ezt majd nyilvan egy magadfajta senki fogja eldonteni gyik.hu-rol :D
’million dollar house-os városrész, de attól még volt, hogy kijött a SWAT lövöldözéshez’
Hogy mik vannak. Te vagy valami ritka nagy szerencsetlen lehetsz vagy meg arra tudok tippelni, hogy atok ul rajtad, hiszen te amerre csak jarsz lepten nyomon lovoldozes a ’million dollar house’ negyedben, lovoldozes az autopalyan, gyilkolas, SWAT rajtautes, tornado, hurrikan, romba dolt varosreszek, ehhalal szelen allo emberek, szegenyseg stb stb... A kovetkezo mi lesz? Atombombat nem dobtak veletlenul az USA-ra mialatt te ott tartozkodtal? 3-4-et? Na? Csodalkoznek, ha nem.
’azok a házak is fából voltak, és azokat is elviszi a tornádó, és azok az emberek is be vannak tojva, ők sem mernek hajnalban az utcán sétálni’
Igy van. Itt az USA-ban halalfelelemben elunk, ejszakankent kijarasi tilalom van es amugy is csak SWAT squadok kiseretevel merunk kimenni az utcara mert kulonben azonnal halalra lonenek ahogy kilepek az ajton... Na menj te a tudod, hogy hova... :D Ezt ugye te sem gondolod mar komolyan amit ide leirsz??
’Otthon meg annyi fegyver van, hgy nem fér a fegyverszekrénybe, már a sarokba vannak stócokba pakolva’
Ja a sarokba vannak stocokba pakolva... En is rettegek, hogy le ne szakadjon pl a plafon mert tele van fegyverekkel a tetoter. Se. :D:D
’Nem vagyok pótolhatatlan, csak ritka’
Hat, hogy ritka vagy az egyszer biztos. De amugy most a vegere mar a szo szoros ertelmeben jot nevettem, szoval ma is megerte felnezni ide. :)
#37-nek :)
Ahhh, nemtom miért vitatkozok egy magadfajta fickóval :) Már a múltkor is sajnáltam rád az időmet.... teljesen felesleges neked arról vitatkozni, amit én gondolok, mert az az én véleményem, te írd le a tiédet a saját posztodban, aztán kész. A véleményem továbbra is tartom mindenről, szóval ha nem egyezik a tiéddel vagy fogadd el, vagy ha gondolod, nyugdtan menj vissza és kezd el olvasni előlről a posztjaimat és újból aláírkálni a dolgaidat. Jó szórakozást hozzá! :)
>Te most direkt farasztasz? :D
Nem. tettem egy konkrét kijelentést, te meg be akartad bizonyítani, hogy nincs igazam és felhoztál példákat másra, mert szerinted az ugyan az. Én nem gugliztam, mert annyit már nekem ez igazán nem ér, de te simán rászánhatod az idődet, hogy ilyet keress. :) Ha már egyszer cáfolsz valamit, tudd már bebizonyítani az állításod, haversrác.
>A sok agyhalaloddal amit itt osszehordasz pont azzal alazod meg magad.
Tudom, én is érzem. :) De ebbe a tanulókörbe még belementem :) Névvel persze moderálnám magam, mondjuk még így is néha zavar a saját kifejezésmódom, de mivel fogalmad sincs ki vagyok, ezt jelenleg közepesen leszarom. Legközelebb meg nem vitatkozom ilyen "rögtönúgykezdemhogyazelőzőhülye" fajta megmondó emberekkel. Aki már 4 éve kint él, Úristen azmánmilyenhosszúidő!!!!
>sztereotipia gyujtemeny
Igen, ez nálam játszik. Téged is beraktalak egy dobozba, és hozod is a formád ! :)
>Msc gepeszmernok...munkaügyben
Akkor én nyertem. :) Ez most biztos rosszul esik neked megint ! :D
>Meselj mar.
Haha, dehogy adok további támadási felületet, mindenkit válogatás nélkül anoním módon visszakézből tételesen lehülyézel...már az első sorodban. Hány éves is vagy pontosan? Simán letagadhatnál pár évet! Legalábbis abból az időből, amit az iskolában töltöttél.
>’Megnyugtatlak, soha nem leszel :) Se kívül, se belül’ >Ezt majd nyilvan egy magadfajta senki fogja eldonteni gyik.hu-rol
Nem,én a te dolgodban semmit nem döntök el. Nem lesz rá szükség.
>Hogy mik vannak....e amerre csak jarsz lepten nyomon....
Te tényleg az USA-ban élsz? Olvasol kint híreket, tájékozódsz, beszélsz emberekkel? Vagy egy befőttes üvegben élsz? Vagy éppen egy mesterséges intelligenciával beszélgetek? Várjál, az előbbi kifejezésből hagyjuk meg csak azt, hogy "mesterséges"! De ha ez utóbbi vagy, biztos észak koreai lehetsz, mert eléggé el vagy tájolva. Vagy nincs bemenő adat? Általában ki van húzva az internetkábel, ha meg visszadugják, jössz a gyakorikérdésekre kommentelni? Fúú, rossz stratégia.
>’azok a házak is fából voltak, és azokat is elviszi a tornádó, és azok az emberek is be vannak tojva, ők sem mernek hajnalban az utcán sétálni’
>Ezt ugye te sem gondolod mar komolyan amit ide leirsz??
Te gin vagy? Remélem valaki megdörzsöli a palackot vagy köcsögöt, amiben benne kuksolsz. És te kijösz körülnézni, vagy legalább egy szellentés.
>’Otthon meg annyi fegyver van, hgy nem fér a fegyverszekrénybe, már a sarokba vannak stócokba pakolva’
>Ja a sarokba vannak stocokba pakolva... En is rettegek, hogy le ne szakadjon pl a plafon mert tele van fegyverekkel a tetoter. Se.
Te amúgy mindent magadra veszel? Megszólítva érezted magad a thread címében? Nem rólad van szó, kishaver! Senki nem kérdezte, neked mi van a padláson. Neked gondolom üres hely. És ezek szerint az országban, ahol állítólag már majdnem 4 éve élsz, fogalmad sincs, miket és mennyit tartanak otthon egyes emberek.
Vaze, szólj valakinek,hogy tekerje le a befőttes üveg tetejét, mert higyjél nekem, ki akarsz jönni körülnézni. Vagy csússzál át ebbe a dimenzióba. Vagy csak egyszerűen....ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!