Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban és Ausztriában...

Németországban és Ausztriában miért van letiltva a Google Street View? Csak nekem feltűnő?

Figyelt kérdés
Nekem egyből az ugrott be, hogy migráns politika van a dolog hátterében. Ez igaz lehet?
2016. ápr. 21. 00:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
most akkor tényleg leírtad azt, amit én is? :D
2016. ápr. 24. 16:24
 12/15 anonim válasza:

mármint arra gondoltam, hogy PhotoSphere="fotógömbök"

magyarul ausztriában nincs streetview

de németországban van, sőt olyannyira működik a dolog, hogy ha valaki akarja, le is tudja tiltani a házának a megjelenítését (ez itthon is elérhető)

[link]

mellesleg nem vitatkozni akartam, egyszerűen példákkal alátámasztani, hogy már a kérdés is valótlanságot állít, hiszen németországban van.

2016. ápr. 24. 16:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Zener, Németországban csak 12 nagyvárosban van Street View, az összes többi helyen kivétel nélkül hiányzik, szóval amit írsz, hogy "a vidék sok helyen hiányzik", az így enyhén szólva valótlanság.

[link]

Én mindenesetre továbbra is a kérdezővel vagyok, és fenntartom, hogy egy hatalmas balliberális-migráns-SZDSZ-összeesküvés van ennek az egésznek a hátterében.

2016. ápr. 24. 16:52
 14/15 anonim válasza:

valóban, most már nekem is kinyílt a szemem

mivel csak a nagyvárosokban van streetview németországban, ezért nincs streetview németországban

ami van, az meg azért van, hogy aki nézi azt ami nincs azt higgye, hogy minden jól van

vagy valami ilyesmi

de lehet az ilyen nagy dolgokat nem is kéne zargatnom

2016. ápr. 24. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Kerdezo a migrans kerdes meg sehol se volt amikor mar le volt tiltva ez a szolgaltatas. Maganeleti szfera vedelme az oka.
2016. jún. 14. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!