Németországban és Ausztriában miért van letiltva a Google Street View? Csak nekem feltűnő?
mármint arra gondoltam, hogy PhotoSphere="fotógömbök"
magyarul ausztriában nincs streetview
de németországban van, sőt olyannyira működik a dolog, hogy ha valaki akarja, le is tudja tiltani a házának a megjelenítését (ez itthon is elérhető)
mellesleg nem vitatkozni akartam, egyszerűen példákkal alátámasztani, hogy már a kérdés is valótlanságot állít, hiszen németországban van.
Zener, Németországban csak 12 nagyvárosban van Street View, az összes többi helyen kivétel nélkül hiányzik, szóval amit írsz, hogy "a vidék sok helyen hiányzik", az így enyhén szólva valótlanság.
Én mindenesetre továbbra is a kérdezővel vagyok, és fenntartom, hogy egy hatalmas balliberális-migráns-SZDSZ-összeesküvés van ennek az egésznek a hátterében.
valóban, most már nekem is kinyílt a szemem
mivel csak a nagyvárosokban van streetview németországban, ezért nincs streetview németországban
ami van, az meg azért van, hogy aki nézi azt ami nincs azt higgye, hogy minden jól van
vagy valami ilyesmi
de lehet az ilyen nagy dolgokat nem is kéne zargatnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!