Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban és Ausztriában...

Németországban és Ausztriában miért van letiltva a Google Street View? Csak nekem feltűnő?

Figyelt kérdés
Nekem egyből az ugrott be, hogy migráns politika van a dolog hátterében. Ez igaz lehet?
2016. ápr. 21. 00:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Igen, nyilván a tavaly kezdődött migránshiszti miatt van, elvégre a Street View a nyugati országokban nem egy 5-6 éve létező dolog, nagyon okos kérdező :DDD

Egyszerűen ilyen magasra értékelik a magánélethez való jogot, hogy az ottani adatvédelmi hatóságok megtiltották a Googlenek a felvételt.

2016. ápr. 21. 00:56
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
Így titkolják a világ elől, hogy Berlin, Frankfurt, Hamburg meg a többi német város jó részét már lerombolták a migránsok. Olyan no-go zónákban, mint a berlini Mitte meg Charlottenburg, vagy egész Nürnberg például, már csak lángokban álló házakat és megerőszakolt nők százezreit lehetne látni, úgyhogy gyorsan letiltották! Rohadtak! Hazugság mindenütt!
2016. ápr. 21. 01:47
 3/15 MZ.per.X ***** válasza:
65%
Azért elég gáz, mikor valakinek minden gondolatát átjárja a migránsozás.
2016. ápr. 21. 06:12
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

"Egyszerűen ilyen magasra értékelik a magánélethez való jogot, hogy az ottani adatvédelmi hatóságok megtiltották a Googlenek a felvételt."

Ennek mi köze van a magánélethez?

2016. ápr. 21. 08:08
 5/15 anonim ***** válasza:
61%

Sok köze van. Lehet hogy te egyszerűen csak tájékozódni szeretnél, mondjuk kíváncsiságból. Ezzel nem lenne baj, vannak viszont (és nem a migránsokra gondolok! - szomorú, ohgy ezt rögtön le kell szögezni) akik egyáltalán nem tisztességes okokból nézegetik, és nem is eredménytelenül. Miért pont ott? Van mit félteniük, és van miért.

Valóban rendkívül beszűkült gondolkodásra vall, ha valakinek mindenről a migráció jut eszébe - mégpedig erősen célzatosan.

2016. ápr. 21. 10:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak azért jut eszembe, mert a tavalyi migrációs hullám előtt még igenis lehetett nézegetni Ausztriát pl., emlékszem, hogy én nézegettem is, mert kíváncsi voltam hova fogok menni nyáron dolgozni. Érdekes módon pont akkor tiltották ezt be amikor jöttek a migránsok. Nekem feltűnt, ezek szerint nektek nem?
2016. ápr. 21. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, és a hazugságok szálai messzebbre nyúlnak, mint gondolnád! Ezek szerint a cikkek szerint például már 2010-ben, 2013-ban, illetve 2015-ben sem volt Ausztriában Google Street View, ami nyilvánvalóan hazugság, hiszen te megerősíted, hogy a migránsok megérkezése előtt még volt!

[link]

[link]

[link]

Teljesen egyértelműen visszamenőleg legyártották ezeket a cikkeket azért, hogy a migránsok pusztításának súlyosságát és a balliberális nézőpont tarthatatlanságát el lehessen titkolni! Lám, így kaphatjuk el a háttérhatalmat működés közben! Hazugság mindenütt!

2016. ápr. 21. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:
38%
Az a migráns aki vlami csóró afrikai országból jön,nem hiszem,hogy a street view-et nézegeti.
2016. ápr. 21. 12:03
 9/15 anonim válasza:

Németországban van:

[link]

[link]

ugyanakkor a "vidék" sok helyen hiányzik

Ausztriában törvényi szabályozás miatt nincs, ugyanakkor vannak "fotógömbök", amikben lehet nézegetni, pl:

[link]

2016. ápr. 24. 13:45
 10/15 anonim ***** válasza:
#9, ez nem StreetView hanem PhotoSphere, amit akárki feltölthet, akinek van körfotózásra alkalmas fényképezője.
2016. ápr. 24. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!