Európa mikorra jut idáig?
"Hazugságot nem fogunk bevésni, kis antiszemita. Az a zsidók ősi földje, akárhogy is vergődsz."
Nem vagyok antiszemita. Tudom hogy a cionisták mindenkit antiszemitának nyilvánítanak ha nem tetszik nekik a válasz utána meg holokauszt tagadással is megvádolják :) A cionisták már csak ilyen szánalmas emberek.
Ebből annyi igaz hogy többezer éve volt ott egy zsidó állam de ez még semmire nem jogosít fel. A magyarok ősi földje Oroszországban van. Akkor az most minket illet és vegyük vissza az oroszoktól? Csak egy idióta érvel így.
Hat en itt sehol nem latom Jeruzsalem nevet!
Azon kivul csaltal, nem pontos az atirasod. Mind a ket hely, amelyet a Koran emlit ebben a versben az MEDINABAN volt!!!!!!!!!!!
"Hat en itt sehol nem latom Jeruzsalem nevet!
Azon kivul csaltal, nem pontos az atirasod. Mind a ket hely, amelyet a Koran emlit ebben a versben az MEDINABAN volt!!!!!!"
Kérdező úgy látom ennek megértése meghaladja a képességeidet. Mohamed próféta mennybemenetele 621-ben volt, még a Medinába való kivándorlás előtt, tehát ekkor Medinában nem volt még mecset. Mescidi Haram Mekkában van, Mescidi Aksa pedig Jeruzsálemben. A vers pedig pont ez írja le.
"Ja meg ugy mellesleg semmi furcsa nincs abban, hogy Medinaban, ahol Mohamed ugyancsak sokat mukodott, ott nem volt Mecset, de a kereszteny Bizanc alatal uralt Jeruzsalemben meg mar volt."
Az évszámokat sem tudod értelmezni? A mennybemnetel 621-ben volt, a hidzsra vagyis a Medinába való kivándorlás 622-ben. Tehát a menybemnetelkor Medinában nem volt egy mecset sem és muszlimok sem voltak a városban. Azt is elmondtam hogy a Mescidi Aksa nem egy épületet jelent hanem az egész fallal körülvett területet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!