Wot-ban lesz majd európai ág? És ha igen akkor mikorra várható?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 19:27
1/16 anonim válasza:
Európai ág? Mit értesz ez alatt?
Anglia, Németország, Szovjetunió, Franciaország.
Ezek mind Európában vannak.
2/16 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy elvileg terveznek egy külön európai ágat amibe lesz pl:magyar és román tank, és aszt kérdeztem hogy mikorra várható ha lesz.
2014. ápr. 17. 20:09
3/16 anonim válasza:
igen,én is hallottam ezt,de még egyhamar nem lesz,most új kevés tankot hoznak :/ egy ideig az effekteket és a grafikát fogják fejleszteni,még várhatunk a magyar tankokra
4/16 A kérdező kommentje:
akkor még várhatok egy indeig sajnos a magyarokra :(
2014. ápr. 18. 09:09
5/16 anonim válasza:
Igen lesz eu ág... Magyar,szlovák, román.... etc... tankokkal..a svédeken még vacilálnak hogy bele kerüljön-e vagy külön nemzet legyen..
idén biztos nem jön mivel azt ígérték hogy idén max 20 új tank lesz prémiumokkal együtt....
én úgy tippelek 2015 közepe vége felé jönnek majd
6/16 A kérdező kommentje:
sajna az még messze van. na mindegy addig marad az orosz ág.
2014. ápr. 18. 14:04
7/16 anonim válasza:
minek "európai" ág, a játékot kellene megcsinálni rendesen nem pedig a sok fölösleges tankot okádni kifelé
9/16 anonim válasza:
Valami forrást tudnátok linkelni?
10/16 anonim válasza:
Ez a legmegbízhatóbb forrás... és ide kerülnek fel kb leghamarabb az adatok ami nem orosz nyelvű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!