Kb mikorra jutnak hatalomra a bevándorló ellenes szélsőséges pártok?
Svédországban a 3. legerősebb párt a svéd nácipárt.
Franciaországban a Francia Nemzeti Front már az EU-s parlamenti választásokat is megnyerte.
Angliában az UKIP nagyon erős.
Ausztriában a 3. legerősebb az FPÖ.
Itthon a 3. a Jobbik.
Kb mikorra juthatnak hatalomra egyes országokban szerintetek?
És mi lesz a következménye szerintetek? (Mo.n kívül)
Következmény: Megszűnik a liberális bevándorláspolitika,az arabok mennek haza az afrikaiakkal együtt.
Az EU ebben a formájában megszűnik,és a nemzetek Európája lesz az új szemlélet. A te életedben változás nem fog érzékelődni az újabb határellenőrzéseken kívűl.
Nem tudni, én 2020 után tippelem.
mellesleg Svédországban a Svéd Demokraták nem egy náci párt.
Persze a svéd kultúrmarxista politikai környezetben még az LMP is szélsőjobboldali lenne...
1-es vagyok.
A svéd szélsőjobboldali pártnak semmi gondjuk a melegekkel,a melegházasságot se vonnák vissza ha ők kerülnének hatalomra.
Az angol szélsőjobboldal se vonná vissza,semmi bajuk a melegekkel.
A francia szélsőobboldal meg max a melegházasságot vonná vissza,de megmaradna ugyanolyan liberálisnak mint most. A szélsőjobboldal mást jelent nyugat és észak európában.
" szóval butaság náciként emlegetni ezeket a pártokat."
Igazából ezek az igazi náci pártok, a "mi náci pártunk" egy bohócpárt, az oroszok bábpártja.
5-ös
Jó olvasgatást,utána beszélgethetünk arról,hogy nácinak nevezhető e az,ha valaki meg akarja védeni a saját országát!
"az oroszok bábpártja."
Most akkor a ruszkiké, irániaké, szociké, fideszé?
Sőt a fél világ bábpártja lehet ennyi erővel. :D
Nem a melegekről beszélek (én is az vagyok), hanem hogy mi lesz a hatalomra kerülésük után?
Egy csomó problémás bevándorlónak már állampolgársága van, ráadásul a kiutasítás is évek kérdése.
Egyesek szerint ha a Francia Nemzeti Front hatalomra kerül, kő kövön nem marad Franciaországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!