Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ISIS ellen harcoló különböz...

Az ISIS ellen harcoló különböző kúrd katonai erők tagjai milyen vallásúak?

Figyelt kérdés
Milyen indíttatásból harcolnak az ISIS ellen?
2016. ápr. 16. 22:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

# 9/10 Időpont ma 23:21

Jobban is jársz úgy. Ahogy az értelmes kérdező, az értelmes válaszadó is ritka, mint a fehér holló.

2016. ápr. 16. 23:25
 12/20 A kérdező kommentje:

"kurucinfó és dzsiháfigyelő (meg hasonló cionista szennylapok)"

Szarul fejezted ki magad...

2016. ápr. 16. 23:30
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
"A kurdok ősi vallása a zoroasztrikus perzsa világnézethez köthető, amely hitet még mind a mai napig gyakorolják a szintén kurd etnikumhoz tartozó jazidik. A zoroasztrizmus tanítása szerint a világ egy kozmikus harc színtere, amelyben a fény, a jó, illetve a sötétség, a gonosz vív csatát egymással. Istentiszteletük legjellemzőbb vonása a szent tűz őrzése a tűztemplomokban – emiatt iszlám tűzimádóknak tartja őket. Napjainkban a középkori iszlamizáció hatásának eredményeképpen a kurdok nagy többsége szunnita muszlim, de jelentős keresztény, zsidó, síita és jázdi közösségek is élnek Kurdisztán területén." - [link]
2016. ápr. 17. 00:57
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

# 12

Lehet. Ez maitt elnézést is kérek. Talán nagy betűkkel kellett volna írjam azt az ÉS szócskát.

De én legalább válaszoltam a kérdésre és megpróbáltam kifejezni magam, nem úgy mint a 66%-os válaszoló, aki csak a gúnyolódott.

Viszont én, aki válaszoltam a kérdésre lb. 10-20%-ot kaptam, de az aki csak gűnyolódott és szidta a jónépet az kb. 60%-ot.

Innen is látszik a színvonala a politika kategóriának.

Még a szexualitás kategória maszurbátoraival is értelmesebb lehet érvelni...

2016. ápr. 17. 01:54
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Siíták és Kurdok.
2016. ápr. 17. 09:23
 16/20 anonim ***** válasza:

# 14/15 Időpont ma 01:54

"Lehet. Ez maitt elnézést is kérek. Talán nagy betűkkel kellett volna írjam azt az ÉS szócskát."

Igen, akkor még nagyobb marhaság lett volna.

"De én legalább válaszoltam a kérdésre és megpróbáltam kifejezni magam, nem úgy mint a 66%-os válaszoló, aki csak a gúnyolódott."

Válaszoltál a kérdésre, csak részben akkora hülyeséget, hogy ihajj.

"Viszont én, aki válaszoltam a kérdésre lb. 10-20%-ot kaptam, de az aki csak gűnyolódott és szidta a jónépet az kb. 60%-ot."

Merd azt hazudni, hogy nincs igazam :-D

2016. ápr. 17. 10:03
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Többnyire szunniták, de nem kell elfelejteni, hogy a YPG egy baloldali milícia, és mint minden ami baloldali, igy ok is a szekularizmust támogtják, a peshmerga pedig erősen nacionalista, nekik ezért nem jőn be az ISIS.
2016. jún. 3. 21:10
 18/20 anonim ***** válasza:
szunnita muszlimok vagy jazidik
2016. júl. 8. 13:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Azért szeretem hogy mikor vmi balliberális elkezdi tolni itt a cionista propagandát, az össze szélsőjobber egyből ugrik, közben meg ők ezerrel le tolják az iráni meg ororsz propagandát...

Mi lesz a következő, hogy Eistein is siita votl?

Mert az irániak szerint igen.....

2016. júl. 26. 14:42
 20/20 anonim válasza:
A Kurdok harcolnak az ISIS ellen, hogy ne legyen még nagyobb a 'háború'. Nincs semmi hátsó szándékuk, és a Kurdisztánban élő Kurdok annyira nem is vallásosak. Nyilván vannak páran, de a kendő egyátalán nem jellemző.
2016. szept. 29. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!