Az ISIS ellen harcoló különböző kúrd katonai erők tagjai milyen vallásúak?
# 9/10 Időpont ma 23:21
Jobban is jársz úgy. Ahogy az értelmes kérdező, az értelmes válaszadó is ritka, mint a fehér holló.
"kurucinfó és dzsiháfigyelő (meg hasonló cionista szennylapok)"
Szarul fejezted ki magad...
# 12
Lehet. Ez maitt elnézést is kérek. Talán nagy betűkkel kellett volna írjam azt az ÉS szócskát.
De én legalább válaszoltam a kérdésre és megpróbáltam kifejezni magam, nem úgy mint a 66%-os válaszoló, aki csak a gúnyolódott.
Viszont én, aki válaszoltam a kérdésre lb. 10-20%-ot kaptam, de az aki csak gűnyolódott és szidta a jónépet az kb. 60%-ot.
Innen is látszik a színvonala a politika kategóriának.
Még a szexualitás kategória maszurbátoraival is értelmesebb lehet érvelni...
# 14/15 Időpont ma 01:54
"Lehet. Ez maitt elnézést is kérek. Talán nagy betűkkel kellett volna írjam azt az ÉS szócskát."
Igen, akkor még nagyobb marhaság lett volna.
"De én legalább válaszoltam a kérdésre és megpróbáltam kifejezni magam, nem úgy mint a 66%-os válaszoló, aki csak a gúnyolódott."
Válaszoltál a kérdésre, csak részben akkora hülyeséget, hogy ihajj.
"Viszont én, aki válaszoltam a kérdésre lb. 10-20%-ot kaptam, de az aki csak gűnyolódott és szidta a jónépet az kb. 60%-ot."
Merd azt hazudni, hogy nincs igazam :-D
Azért szeretem hogy mikor vmi balliberális elkezdi tolni itt a cionista propagandát, az össze szélsőjobber egyből ugrik, közben meg ők ezerrel le tolják az iráni meg ororsz propagandát...
Mi lesz a következő, hogy Eistein is siita votl?
Mert az irániak szerint igen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!