Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek mi lesz a menekült...

Szerintetek mi lesz a menekültválság végkimenetele Európára nézve?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 18:38
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
59%

Először is, az Európai Uniónak közös bevándorlási illetve menekültügyi politikája lesz, ezzel folytatódik az európai integráció.

Másodszor, az elkövetkező időben több terrortámadásra számíthatunk ami miatt meg fog nőni a kormányzati ellenőrzés és megfigyelés.

Harmadszor, Görögország végérvényesen kiírta magát a komolyan vehető országok közül, illetve a Schengeni egyezmény csak korlátozottan fog ott érvényesülni.

Továbbá az egész Európai politika jobbra fog eltolódni. Az Orbáni illetve a Le Pen-i irányba (NEM a Jobbik irányába). A baldoldali és az úgynevezett "liberális" pártok leírták magukat, a következőévekben szerintem egy választást sem fognak nyerni.

És a Brexit egyre valószínűbb, mivel az angolok nem hülyék, és nem akarják befogadni a sok ingyenélőt illetve illegális bevándorlót.

Végszóként:

Több ilyen illegális bevándorlási hullám nem lesz.

És ezzel vége is a menekültválságnak.

(szerintem a Török-Eu megállapodást meg úgysem fogják betartani mivel a balkáni útvonal lezárásával okafogyottá vált a dolog.)

2016. ápr. 6. 19:09
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
Háború. Ha a jelenlegi szélsőliberális diktatúrát megdöntik, akkor a határokon. Ha nem, akkor egész Európában.
2016. ápr. 6. 19:48
 3/34 anonim ***** válasza:
34%
A befogadó államokban jólét, a kerítésépítgető xenofóbokban pedig demográfiai válság váltja fel.
2016. ápr. 6. 22:36
 4/34 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is van egy saját elméletem. Jelenleg az európai "őslakosság" szaporulata olyan alacsony hogy ez már visszafordíthatatlan és normál esetben ez kihaláshoz vezetne. Azonban! Európa lakossága mégis évről évre növekszik. Miért? Migráció. Európa nyugati részén olyan magas ez a szám hogy a gyerekek 30%-a muszlim. Ez nem jelent semmit önmagában de nézzünk visza a szaporulathoz. Az "őslakos európai" átlagos szaporulati indexe 1.6 körüli. Ezzel szemben az európai muszlimok átlag népszaporulata 8.1. Ez azt jelenti hogy minél tovább haladunk a generációkban annál magasabb lesz a számuk és a jelenlegi ütemmel 2025-30 körül a muszlimok már tobbségben lesznek Franciaországban, Nagy-Britanniában, Németországban, Hollandiában, Belgiumban... Ezekben az országokban szerintem olyan szintű ellentét lép fel hogy létrejönnek szélső antiszemita "fehér" ellenállások akiket az addigra muszlim kormány terroristáknak fog nevezni és belső polgárháború fog indulni. Napi szinten robbantások és Európa magja Szíriához hasonló rommá fog válni. Az egykori "őslakosok" elmenekülbek otthonukből és a keleti, jelenlegi bevándorlás ellenálló országokba akarnak menekülni( Magyarország, Lengyelország, Szlovákia...). Ekkor Európában létrejön egy egységes európai kalifátus nevű állam. Ezt persze az oroszok nem fogják jó szemmel nézni és háborút indítanak ellenük és Amerika szintén ezt teszi. Ezzel létre jön a harmadik világháború (vagy másnéven az újkori keresztes hadjárat) majd utána feltéve ha USA és Oroszország nyer felosztják Európát és esetleg a további egykor muszlim területet egymás között és újabb hidegháború következik. Ez persze elég abszurd de a fantáziám ezt mondja.
2016. ápr. 7. 07:34
 5/34 anonim ***** válasza:
32%

Nem szabad bedőlni a szándékos manipulációnak:

[link]

Szerintem a menekülteket befogadó államokban megerősödik a demokrácia és azzal együtt a gazdaság is fellendül. Európa megerősödik, de a rasszista, nacionalista kelet-európai államok leszakadhatnak és lemaradhatnak, ahogy ez eddig is történt.

2016. ápr. 8. 16:01
 6/34 VikATanacsTalan ***** válasza:
67%
Az a baj, hogy ez nem menekültválság, hanem népvándorlás/honfoglalás. Szépen, lassan, fokozatosan. Ha az EU vezetése magához tér, és megpróbálja megállítani, jó. De lehet, hogy már elkéstek vele.
2016. ápr. 8. 17:39
 7/34 anonim ***** válasza:
61%
51%-os, te valamit benéztél, ez nem a humor rovat :)
2016. ápr. 8. 18:42
 8/34 A kérdező kommentje:
Azt hittem a xenofob rasszistazas mar kiment a divatból:( telo
2016. ápr. 9. 07:01
 9/34 anonim ***** válasza:
42%
Majd akkor fog kimenni a divatból ha abbahagyjátok a menekültek gyűlöletét, kalifátus és hasonló elmeroggyant ökörségek emlegetését, stb. Addig pedig nevén fogjuk nevezni amit csináltok.
2016. ápr. 9. 10:44
 10/34 A kérdező kommentje:
jolvan jolvan XDD na varok meg valaszokat :) // telo
2016. ápr. 9. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!