Innentől hogyan tekintenek ránk?
Van aki Orbánt isteníti, amiért meg merte lépni, van aki egyértelműen elítéli. Persze van olyan is, aki lenácizta Orbán, majd néhány hónappal később ő is kerítést építtetett.
És nem országok vélekednek, hanem emberek. Ha neked és nekem valamiben eltér a véleményünk, akkor mi az országunk nézőpontja abban a dologban?
Orbán és a magyar kormányzat nemzetközi megítélése nagyon rossz, borzalmas, szégyenletes.
DE, ez nem a mi megítélésünk, nem ránk (magyarokra, magyar népre) tekintenek rossz szemmel. A civilizált világban nem mossák össze a népet az ideiglenes vezetőivel, vagy az éppen hatalmon lévő pártokkal.
Orbán persze ettől még a mi szégyenünk, mert mi választottuk meg. Ezen belül személyesen az én szégyenem is, mert (buta megfontolásból) én is rá szavaztam. Tévedtem, és vállalom érte a felelősséget. Azzal fizetek, hogy sajnos külföldön kell munkát vállalnom, pedig jobban szerettem volna itthon élni.
Kit érdekel, hogy milyen a megítélésünk?
Vannak, akik szerint jól tettük, vannak, akik szerint rosszul.
Jól mondod, ez a két féle megoldás van.
A csehek, szlovének, lengyelek, de fura módon még a szlovákok és a románok is példának követendő tartanak.
Ezzel szemben nyugaton és északon ( bár északon egyre kevésbé ), fro-ban, németo-ban elítélnek és rasszistáznak minket.
De látjátok, a kölni szilveszte után, meg amik történnek, azután már Németország és Ausztria is kerítést akar építeni, az északi barátaink pedig vissza akarjak küldeni a menekülteket a beregisztrációs helyre. Azaz jó részét Mo-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!