Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lengyelországba visszaakarják...

Lengyelországba visszaakarják hozni a sötét középkort?

Figyelt kérdés

Remélem tőlük is vonnak majd meg uniós támogatást...

[link]

2016. ápr. 5. 17:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
Valoszinuleg az ilyen hir eloszlatja sok embernek a polakokkal kapcsolatos illuzioit.
2016. ápr. 5. 21:29
 22/30 anonim ***** válasza:
19%

Azta r*h*dt! Na pasztmek.

Nincs abortusz, húúúú. Ez már nagyon sötét középkor, sőt diktatúra!

Most ti ezt tényleg komolyan gondoljátok, hogy egy full katolikus országban ateista lesz valaki csak azért valaki, mert nem abortálhat.

Ha a lengyelek tényleg sötét középkort akarnának csinálni, akkor elég lenne innen elvinni az összes sötét középkorút....

2016. ápr. 5. 21:30
 23/30 anonim ***** válasza:
34%
Megérdemlik, ha még a 21. században sem képesek a szemétbe dobni a vallás nevű elmebetegséget, ahova való.
2016. ápr. 5. 21:42
 24/30 A kérdező kommentje:

"Kérdező te komolyan butább vagy mint a cipóm talpa. Kérdés jelentve."

Én lennék a buta?

Élő embereket veszélyeztetnek ilyen törvényekkel.

Azt hittem az emberiség ezen a sötét korszakon már túl van,amikor majd primitív módon fogják elhajtani a nők a magzatokat,illetve a gazdagabbak külföldre utaznak majd,de ugye abban is van kockázat.

2016. ápr. 6. 06:53
 25/30 A kérdező kommentje:

"a vallásnak semmilyen beleszólást nem szabadna adni semmilyen állami rendszerbe való beleszólásra hisz mint mondtam mi van azokkal akik nem is keresztények?

azokra majd rá lesz kényszerítve?

modern inkvizíció

"

Én is pontosan ezt mondtam.

A hit és a vallás külön dolog.

A hívő ember nem akar politizálni.A hitnek otthon van a helye,illetve a saját fejekben.Mindenki magánügye.

De eleve milyen ország az,ahol a vezetőség nem szab gátat ezeknek?

2016. ápr. 6. 06:57
 26/30 A kérdező kommentje:

13-as!

Nincs 100%-os védekezési módszer!

Az óvszer,ha jól tudom 97%-ban nyújt védelmet.

A fogamzásgátló tabletta nem tudom,arról még nem olvastam.

Az esemény utáni tablettát pedig nem arra találták ki,hogy folyton azt szedje az ember.

Egy tablette is súlyosan felborítja a hormonháztartást!

És olyanra is volt már példa a világtörténelemben,hogy valakit "elköttettek" és mégis terhes lett.

2016. ápr. 6. 06:59
 27/30 A kérdező kommentje:

"Most ti ezt tényleg komolyan gondoljátok, hogy egy full katolikus országban ateista lesz valaki csak azért valaki, mert nem abortálhat. "

Ha nem is lesz ateista,de nagy eséllyel elfordul az egyháztól jó pár hívő ember.

Ha az ő családjukat fogja érinteni a probléma,lehet majd máshogy gondolják.

És igen is szerintem szörnyű,hogy valakit rákényszerítenek,hogy önmagában kárt tegyen,azért,hogy elvetéljen,amikor egy egyszerű beavatkozással ez biztonságosan megoldható.

2016. ápr. 6. 07:04
 28/30 anonim ***** válasza:
43%
Miért a középkorban tilos volt az abortusz?
2016. ápr. 6. 09:29
 29/30 A kérdező kommentje:

A középkort képletesen értettem.

Egy szóhasználat arra,amikor az egyház beleavatkozott az emberek magánéletébe.

2016. ápr. 6. 09:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Azt is olvastátok, hogy méhen kívüli terhesség esetén sem engedélyeznék az abortuszt? Nálam ez vágta ki igazán a biztosítékot, pedig alapjáraton hánynom kell attól, amikor az állam ilyen szinten bele akar szólni az emberek szabadságjogaiba.
2016. ápr. 6. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!