Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU "fővárosát" miért nem...

Az EU "fővárosát" miért nem helyezik át Lengyelországba vagy Csehországba?

Figyelt kérdés

Lengyelországnál lehetne Wroclaw, Csehország esetében pedig Brno.

Egyrészt, ezek a városok közelebb lennének a mértani középhez.Brüsszel meg, kint ott a fenében.

Másrészt, ha elmész ezekbe a városokba, sokkal inkább Európában érzed magad, mint Brüsszelben, sokkal európaiasabb a jellegük.

Brüsszel nem méltó, hogy Európa fővárosa legyen, egy terroristakeltető, bevándorlókkal teli város.

Harmadrészt, az EU intézményeknek sokkal jobb lenne olyan helyen, ahol alacsonyabb a terrorkockázat.

2016. márc. 28. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Látom nincs jobb dolgod csak ilyen "okosságot" kitalálni.

Amúgy egy normális érvet nem hoztál fel miért kéne áttenni. És szerintem jó ott ahol van.

"Harmadrészt, az EU intézményeknek sokkal jobb lenne olyan helyen, ahol alacsonyabb a terrorkockázat."

A terrorista ugyan úgy odamegy. Nem számít nekik látod hova kell menni ha ott akar rombolni.

2016. márc. 28. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

"Harmadrészt, az EU intézményeknek sokkal jobb lenne olyan helyen, ahol alacsonyabb a terrorkockázat."

Pontosan azért magasabb a terrorkockázat, mert ilyen intézmények is ott vannak.

"Lengyelországnál lehetne Wroclaw, Csehország esetében pedig Brno.

Egyrészt, ezek a városok közelebb lennének a mértani középhez.Brüsszel meg, kint ott a fenében. "

JA, csak nem a hat alapító tagországról beszélsz.

2016. márc. 28. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Hát bizony nem méltó. Szóljon már valaki Brüsszelnek is, mert ő még nem tudja. Szerintem ez az egyetlen ok, amiért nem adja át a stafétabotot.

Én is támogatom, hogy jelöljük ki az alacsony terrorkockázatú helyeket, és telepítsünk mindenkit oda. A terroristák meg csak robbantgassanak az üres városokban. Így annyi halott se lenne.

2016. márc. 28. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert az alapító államok Brüsszelben egyeztek meg.

És kész, ennyi.

Ugyanezen elven haladva, miért nem helyezik át Magyarország fővárosát? Budapest helyett lehetne Paks a főváros. Sokkal kevesebb a bűnözés és közelebb van a mértani középponthoz...

2016. márc. 28. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel esetleg azt el lehetne érni,hogy "végre" Európa keleti felében is legyenek terrorakciók.
2016. márc. 28. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Sztem tök jó ötlet. Támogatom.
2016. márc. 29. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!