Nyugat-Európa annyira bevándorlópárti, hogy még a rendőrségi nyomozás akadályozása is belefér?
A brüsszeli esetről beszélek.
A brüsszeli terroristakeltető Molenbeek, egy iszlamizálódott városrész.
Értéket nem állít elő a lakosság, egekben a munkanélküliség is.Ebőbl látszik, mennyire is jó buli ez a bevándorlósdi, na mindegy.
A belga hatóságok hihetetlenül puhányak.De, valószínűleg a liberális államnak is köszönhető ez a puhányság.
A városrész önkormányzata kijelölte, hogy milyen időpontban lehet házkutatást tartani, a migrik érzékenységére hivatkozva.
Egyáltalán, hogy lehet jogosultsága egy önkormányzatnak ehhez?Gyakorlatilag államellenesség, meneszteni kellene az egészet, hogyha nem akar együttműködni a hatáságokkal.
Másrészt, alig volt átkutatva a városrész.
A rendőrök meg félnek az araboktól,nem merték őket komolyan ellenőrizni, mert szóltak volna a kisebbségjogvédőknak, hogy "dehátrassszistaafakabát" és a zsaruk repültek volna a munkahelyükről.
Meg, rendőrkutyát sem mertek a házkutatásnál használni, a lakók "érzékenységére" hivazkozva.
Ez is micsoda?
Kit érdekel, mire érzékenyek az arabok?
Ha arab lennék, most nagyokat kacagnék, hogy mekkora lúzerek a nyugat-európaiak és milyen könnyű őket kihasználni.
Én nem vagyok arab, de ha ez igaz, akkor én is jókat röhögök :D
Na, a nagy NYUGAT, ahol minden prímán működik :D
Kölnben is milyen határozott, tettrekész rendőrök voltak kint :D
Mára meg már megmagyarázták, hogy nem is volt semmi, a nők csak képzelték.
"Nem, ilyen egy ország ahol nem bélyegeznek automatikusan terroristának mindenkit, aki egy népbe tartozik az elkövetőkkel, valamint nem csinálnak azonnal rendőrállamot ha baj éri őket."
Az, hogy egy ház/terepkutatást a szakmai/taktikai szempontok szerint a lehető legelőnyösebb módon végzem el, főleg egy ilyen esemény után, az nem "jobberkedés" meg "rendőrállamkodás", hanem alap.
Ebben a formában a belga rendőrök munkája egy rakás szar(már ha valóban így van).
Másrészt egy normális államban ilyenkor az állampolgárok együttműködnek a hatóságokkal és nem keresik a kifogásokat, hogy mivel tudják megnehezíteni a hatóság munkáját.
Nem egy biciklit loptak el.
Ha annyira elítélik ők maguk is a terrorizmust, akkor lehet azzal kezdeni, hogy toleranciát tanúsítanak.
"Nem, ilyen egy ország ahol nem bélyegeznek automatikusan terroristának mindenkit, aki egy népbe tartozik az elkövetőkkel, valamint nem csinálnak azonnal rendőrállamot ha baj éri őket. "
Szerintem majd akkor gyere ilyesmivel, hogyha leszakította egy pokolgép a lábaidat, hogy milyen fontos a másik nem terroristának nézése.
Ennyi erővel közvilágítás se legyen, mert zseblámpával járni olcsóbb, és nem kell betörőnek nézni mindenkit.
A belgák balgák, szemmel láthatóan nem volt elég nekik, hogy rájuk robbantották Brüsszelt.
Gond egy szál sem, a show folytatódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!