Hol tart most a nyomozás a maláj gép ügyében?
Szerintem a hegyekbe ütközött!
Mivel beszóltak az amcsiknak!
Ja, hát az is egy ilyen "feltételezhetően terror" cselekmény áldozata lett!
Az európai médiánk próbálja az oroszokra kenni ezt az Porosenykó-mészárlást is!
De mi most a hivatalos álláspont?
Eddig azt lehetett hallani, hogy az oroszok voltak. De még bizonyíték nélkül. Azóta én nem hallok semmit, most hol tartanak?
Mi van a fekete dobozokkal? Miért nem foglalkozik már vele a média?
Az amerikaiak alaposan átnézték a szatelit videóikat, aztán mégegyszer... aztán mégegyszer, aztán úgy döntöttek, hogy inkább csöndben maradnak.
Aztán az iraki tömegpusztító fegyverek mintájára nem lesz érdekes a valóság, csak régi újságcikkekre lehet hivatkozni, hogy "állítólag" azok a gonosz oroszok lőtték le...
Az emberek többsége nem követi ezeket pár hét után, és könnyű őket megvezetni.
Tipikus kabátlopás ügy...
Olvastam egy cikket és onnan jutott megint eszembe.
"Emlékeztetnek rá, hogy a Malaysian Airlines gépének Ukrajna fölötti lelövése óta Putyin „nem kívánatos személy" az Európai Unióban, még auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 70. évfordulójára rendezett megemlékezésre sem hívták meg."
Szóval ha még nincs eredmény akkor hogy lehet valaki emiatt "nem kívánatos személy" ?
Vagy van eredmény csak elkerülte a figyelmem?
A lényeg kerülte el a figyelmedet: már többszörösen bebizonyosodott (több szatelit felvétel, holland vizsgálati eredmény), hogy a gépet az ukrán kormányerők lőtték le.
Most, hogy bebizonyosodott, már nem verik nagydobra. Emiatt a Jancsikák nem tudják, hogy mi van: az A oldal elhallgatott, a B-oldalt eddig sem hallgatták. Teljes az információhiány :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!