Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A migrációval nem lenne gond,...

A migrációval nem lenne gond, hogyha nem lenne liberalizmus?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint, a migrációval nem lenne gond, hogyha az európaiaknak lenne megfelelő jogi védelme.

Az a baj, hogy a nem európaiaknak túl sok joga van, mert a liberálisok kinyikogták nekik.

A jogaikat optimilazálni kelle, úgy, hogy ez európaiaknak legyen előnyös.

Dél-Afrikában évtizedekig jól működött, kívülről kezdték bomlasztani, nemzetközi baloldali,liberális összeesküvés volt ellenük.Ha nem nyúlnak hozzá, még ma is működne.

Viszont, annál konszolidáltabb kellene, a dél-afrikaiak kicsit túlzásba vitték.

Ennek köszönhetően, megmaradna Európa jellegzetess kultúrája, civilizációja és nem olvadna bele a közel-keleti, afrikai néptengerbe.

2016. márc. 29. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

"Lehet, hogy azért mondom ezt, mert fiatal vagyok még, és nem ismertem a kommunizmust, de szerintem a mai "demokráciánál" bármi jobb"

Tudod minden diktatúra addig jó az illetőnek, amíg a rendszer vezetők oldalán van. Hidd el, ha olyan lenne, amiben téged üldöznének biztos másra fogsz vágyni. Ajánlom nézd meg a Mások élete című német filmet, amely az NDK-ba játszódik, nagyon tanúságos.

"Inkább zéró tolerancia és átnevelő táborok kellenek.

Aki nem tud beilleszkedni, az megy vissza oda ahonnan jött, egy tetoválással a fején, hogy vissza se engedjék"

Ezzel csak az gond, hogy ki dönti el, hogy milyennek neveld őket. Ez is olyan, mint a diktatúra, csak addig értenél vele egyet, amíg olyanokká nevelik őket, akiket te szeretnél látni.

2016. márc. 29. 12:06
 12/16 anonim válasza:
34%

A migráció hülyeség

Ukrajnában is van háború, mégsem menekülnek az emberek, vagy ha igen, akkor nagyon kevés.

A 48-as forradalomkor az őseink menekültek Szíriába?Nem.

Ez csupán színészkedés.. Az igazi emberek kiállnak a hazáért.

Ha meg van képük menekülni, inkább örülnének, hogy vannak a hülye európaiak , és befogadjàk őket és maradnának kussban.

De a nagylelkűséget sok cirkusszal, erőszakkal stb -vel hálálják meg..

Különben is, mi voltunk hamarabb itt vagy ők? Akkor ki kell alkalmazkodjon kihez?..

Bár szerintem felesleges ezen háborogni, vitatkozni. A vége úgy is egy jó kis háborúba fullad,a kedves migráns barátaink miatt....

2016. márc. 29. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"Ukrajnában is van háború, mégsem menekülnek az emberek, vagy ha igen, akkor nagyon kevés. "

Hát nem tudom nekem az a több százezer ember nem nagyon kevés, de ott nincs háború az egész országba, ez fontos különbség.

[link]

"A 48-as forradalomkor az őseink menekültek Szíriába?Nem"

Tudtommal 1848/49-ben szabadságharc volt Magyarországon és nem polgárháború. Azért az hatalmas különbség. Tudod nem biztos, hogy csak a háború az egyetlen ok, 1870-ben se volt háború Magyarországon mégis milliók nagy számban hagyták el az országot.

2016. márc. 29. 12:21
 14/16 PresidentEvil ***** válasza:
100%

"Lehet hogy most sokan furcsán néznek,ha elolvassák ezt a választ, de szerintem a kommunizmus lenne a legjobb."

Melyik kommunizmusra gondolsz? Az eredetire, amely egy utópisztikus eszme és soha sehol nem valósult meg, vagy arra, amit 40 évig annak neveztek ebben az országban, de köze nem volt hozzá?

2016. márc. 29. 12:25
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

"Az igazi emberek kiállnak a hazáért."

Imádom az ilyen nagy hazafias fellángolásokat, miközben semmit nem tudsz a helyzetről. Szíriában nem a hazádért kell kiállnod, hanem a saját néped ellen harcolnod.

2016. márc. 29. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne liberalizmus, akkor migráció sem lenne. :D
2016. márc. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!