A terrorizmusért a nyugati ballibek felelősek?
Orbán most is előrelátó volt.
Már az előző merényletnél is megmondta, hogy ez a baloldali politika, még sok gondot fog okozni.
Emiatt, a túlkapások ellenére is, érdemes a Fideszre szavazni, Orbán senkinek sem akar rosszat.Akiknek meg igen, (ballibek), azok megérdemlik.
Most is mit csinálták, a politikájuk következménye a robbantás.
Megértem, hogy sokan kiábrándultak a Fideszből, de az ország biztonsága érdekében, rájuk kell szavazni.
Nekem Vona Gábor is szimpatikus, de Orbánnak sokkal nagyobb a tapasztalat , tudása és bölcsebb,megfontoltabb is.
Ha a baloldal lenne hatalmon, akkor Magyarországon is lett volna robbantás, mert a ballibek migránspártiak.
Sajnálattal látom, hogy mennyi itt az agymosott ember aki nem lát tovább annál amivel a balliberális média átmossa az agyukat.
A balliberálisok a felelősek egyértelmű (meg az áljobboldaliak mint Merkel vagy Cameron), hiszen ők támogatják leginkább a bevándorlást, mert céljuk a fehér rassz elpusztítása.
Nekik ez a céljuk.
Tudják pontosan, hogy mi lesz a vége, hogy képtelenek beilleszkedni, hogy követelőzni fognak, nőket erőszakolnak stb de pont az céljuk, hogy elpusztítsanak minket.
Rendkívük kártékony a nemzet számára a balliberális=erkölcsi fogyatékos embertípus.
Mögöttük pedig a nemzetközi zsidóság áll.
A terrorizmusért ők a felelősek legfőképp!
Aki támogatja a bevándorlást és nem lát semmiféle összefügést közte és a terrorizmus között az egy közönséges barom.
Vegyétek magatokra nyugodtam sörpocak, 5-ös válaszoló és társaik!
Így van.
Hadd hordják szét az országot Csodálatos Orbán Viktorék, nem számít.
Építettek kerítést, most már ilyenkor mindent szabad nekik. A Magyar Nemzeti Bank trezorjait is hazavihetik felőlem, ők akkor is szent emberek lesznek!
Adjuk a fizetésünk 90%-át Orbán Úrnak, mert ő egy remek ember!
#11: a válaszod tökéletesen mutatja, miért tart itt az ország, miért tombol a agyatlan sötétség. Agymosó balliberális médiáról rikácsolsz, miközben az állam már majdnem minden csatornára rátette a kezét és 24/7 mennek a hazug propagandareklámok és a bizonyított hírhamisítások? Nem gondolod, hogy ha a megmaradt 1-2 csatorna ennyire tudatmódosító tud lenni, akkor valamit nagyon sz-rul csináltok?
Aztán jön az a felülmúlhatatlan állatság, hogy a "ballibek" ki akarják írtani a fehér rasszt. Ember, használod te az agyad? Ez nem egy amerikai képregény, ahol Dr. X azért gonosz, mert csak és világuralomra tör és kiírtja az emberiséget, mert csak. Mert megindokolni, na azt nem tudjátok, miért akarnának ilyet tenni, miért akarna bárki is ilyet tenni. A lényeg, hogy legyen egy ellenség, akire köpködni lehet, akire nézve elmondhatod, hogy te vagy a jó oldalon. Az egész mögött pedig csak a zsidók állhatnak, ki más? Meg a háttérhatalom, az Illuminati, a gyíkemberek... ja és a zsidók. Már cáfolni sem érdemes, miért baromság az egész.
Talán ha felfognád, hogy a terrorizmusért a terroristák a felelősek... nem mondom, hogy ne gyűlölködj, sok ember számára létszükséglet, de legalább azt gyűlöld b-szod, akit kell, aki a valódi kárt okozza.
PresidentEvil, a terrorizmusért elsőszámú felelősek nem a terroristák, hanem a megrendelők, azután következnek maguk a terroristák.
de hogy ezt e veszélyes népséget beengedték/beengedik európába az a libsik/a háttréhatalom felelőssége!
ne próbálj kibújni, a libsik a felelősek ezekért a dolgokért! ők melengetik a keblünkön a kígyót!
neked meg az szdsz jól kimonsta az agyadat, menthetetlen vagy. ha annyira tetszenek az arabok vagy a cigányok, akkor menj a cigánygettóba vagy az arab gettóba!
#16: "Ezzel méginkább alátámasztottad, hogy a liberális média mennyire agymosó hatású! Jó példa vagy erre te!"
Miért is?
#17: "PresidentEvil, a terrorizmusért elsőszámú felelősek nem a terroristák, hanem a megrendelők, azután következnek maguk a terroristák."
Kik a megrendelők? Várj, kitalálom...
"de hogy ezt e veszélyes népséget beengedték/beengedik európába az a libsik/a háttréhatalom felelőssége!"
Hehe, kitaláltam! Már megint a háttérhatalom b+...
"ne próbálj kibújni, a libsik a felelősek ezekért a dolgokért! ők melengetik a keblünkön a kígyót!"
Hát... nem mondom, hogy meggyőztél. De most hogy is van ez? Ők melengetik a kígyót a mi keblünkön? Hát tényleg hülyék vagyunk, ha hagyjuk...
"neked meg az szdsz jól kimonsta az agyadat, menthetetlen vagy. ha annyira tetszenek az arabok vagy a cigányok, akkor menj a cigánygettóba vagy az arab gettóba!"
Na ja, ha nem értek egyet veled, csak SZDSZ-es lehetek meg agymosott. Nyilván. Az a megoldás, miszerint a terrorizmusért a terroristák a felelősek, túl egyszerű és túl logikus, biztos át akarnak b-szni. Neeem, itt muszáj háttérhatalomnak meg zsidóknak kavarniuk, mert az olyan megnyugtató. Mondjuk azt nem értem, hogy a répába jönnek ide a cigányok? Úgy tudtam, most az arabokat kell utálni...
"Hehe, kitaláltam! Már megint a háttérhatalom b+... "
az, a háttérhatalom, aminek a kezében van a világ vagyonának több, mint 50 szaáléka, az a pár család és illuminátus/szabadkőmáves köreik + gigavállalataik + gigabankjaik + nemzetközi szervezeteik. ez a pénzügyi és politikai háttrérhatalom! és ezek voltak valószínű a terrror megrendelői is, ezek a terroresemények azért vannak hogy bevezessék a globális diktatúrát...
"Hát... nem mondom, hogy meggyőztél. De most hogy is van ez? Ők melengetik a kígyót a mi keblünkön? Hát tényleg hülyék vagyunk, ha hagyjuk..."
bizony, a libsik a mi keblünkön (pénzünkön) melengetik a beengedett réteget, a kígyót. ezek a libsik kényszerítik rá agymosással az embereket, hogy idegenimádók legyenek és velünk szerettetik őket meg szolgáltatják ki őket. ez mind a mi számlánkra megy, miközben a háttérhatalmisták ás a libsik maguk közelébe nem engednék az arabokat. de nekünk szeretnünk kell őket.
"Na ja, ha nem értek egyet veled, csak SZDSZ-es lehetek meg agymosott. Nyilván. Az a megoldás, miszerint a terrorizmusért a terroristák a felelősek, túl egyszerű és túl logikus, biztos át akarnak b-szni. Neeem, itt muszáj háttérhatalomnak meg zsidóknak kavarniuk, mert az olyan megnyugtató. Mondjuk azt nem értem, hogy a répába jönnek ide a cigányok? Úgy tudtam, most az arabokat kell utálni..."
hát valami csak ki kellett mossa az agyadat, hogy liberálsi lettél, ez másképp nem megy. ez van. és hogy hogyan jönnek ide a cigányok? csak azért, mert az arabokat is imádtatni akarjátok velünk és a cigányokat is, itt a párhuzam! egyébként én nem utálom az arabot, sem a cigányt, ha normálisan él! csak az abaj, hogy sok köztük az olyan, aki nem képes európai módon viselkedni...
"hát valami csak ki kellett mossa az agyadat, hogy liberálsi lettél"
Liberális vagyok, utálom a körülöttem lévő cigányokat, nem támogattam a bevándorlást és hiszek a háttérhatalmakban, igaz, cseppet sem olyan formában mint te, hanem egyszerű érdekcsoportok szintjén.
Észre kellene venned, hogy szélsőségekben gondolkodsz. Van egy maroknyi szájhős "liberális" politikus, akiktől zeng a média, és azt hiszed, hogy ők képviselik minden liberális gondolatait.
#17: "hát valami csak ki kellett mossa az agyadat, hogy liberálsi lettél,"
Ebben a mondatodban minden benne van, ami miatt én most felfüggesztem ezt a beszélgetést. Képtelen vagy mással magyarázni az ellenvéleményt, mint azzal, hogy a vitapartnered agymosott, mert ANNAK KELL LENNIE, hiszen mást mond, mint te. Fogalmad sincs arról, kik azok a liberálisok és mit gondolnak. Nem, nem tudod! Kitaláltál magadnak egy nem létező csoportot egy nem létező ideológiával, nem létező célokkal, amelyek egyébként is életszerűtlenek, elnevezted őket liberálisoknak, zsidóknak, komcsiknak, cigányoknak és ki tudja még, miknek, aztán tiszta szívből gyűlölöd őket, bűnbaknak kiáltod ki őket mindenért, amit nem értesz meg a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!