Kim Lancehagen (Bán Mór),2003-ban megjelent "Dzsihád" című novellájában látta a jövőt?
Figyelt kérdés
Én évekkel ezelőtt olvastam ezt a novellát,de most a neten újra "belefutottam",mert már online is olvasható és őszintén szólva a jelenlegi események tükrében,kicsit hátborzongató volt újra elolvasni. Idővel,akár be is igazolódhat,ha nem is szó szerint.2016. márc. 23. 18:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem, Michel Houellebecq Behódolás című könyve, közelebb áll a lehetséges valósághoz.
Nyugaton, a bevándorlópártiak provokatívnak találták, Németországban még a borítót is megváltoztatták (enzúrázták).
2/4 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik éleslátásúak, és képesek előrelátni az események folyamatát. Néha valóban hátbozongató, amikor egy-egy ilyen jövőkép beigazolódni látszik.
3/4 anonim válasza:
Hol, merre láttad ezt, kérdező?
Kifejezetten érdekelne.
4/4 A kérdező kommentje:
#1:Lehet,azt még nem olvastam,bár Bán Mór novelláját talán az teszi számomra érdekesebbé,hogy 13éve jelent meg. Na meg az,hogy a Cherubion kiadó jelentette meg, egy sci-fi antológiákat tartalmazó kötetben. #3:Az online változat a hunyadikonyvek.hu-n olvasható. Elég annyit beütni:"Dzsihád-Hunyadi".
2016. márc. 24. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!