Ilyenkor miért nem posztolják tele az internetet a bevándorlást pártolók, akik annak idején szidták a magyar rendőröket, katonákat, és fröcsögtek a kerítés ellen?
"Én például nem hallottam egyetlen olyan országról vagy földrészről sem, ahogy fundamentlista keresztény terrorszervezetek robbantásaitól kellene rettegnie a lakosságnak."
- Nem robbantgatnak mostanában, van egyéb eszközük:
10.32
rengeteg választ kaptál. csak nem a szájad íze szerinted, ezért ignorálod őket. így felesleges kérdést feltenni ám.... :)
Elég hosszú ez a cikk, de vajon Európában létezik ilyen, hogy keresztény terrorizmus? Érdekes téma ez is, de még egyszer visszautalok az eredeti kérdésre.
És igen, akkor is bejuthatnak terroristák Európába, ha nem engedünk be azonosítatlan embereket. Akkor akár ne is csukjuk be este a bejárati ajtót. Hisz aki akar, úgyis bejön.
A másik amit nem értek (bocs, tudom, kérdés a kérdésben) miért nem muzulmán országokban keresnek menedéket? Mondjuk ha nálunk lőnének, nekem nem az lenne az első gondolatom, hogy elmegyek az Emírségekbe, papírok nélkül, menedékjogot, szélessávú internetet meg röfiburgert követelni.
Bár hasonló logika mentén, végül is nyugodtan befogadhatjuk a terror elől menekülő, személyazonosságukat igazolni tudó belgákat és franciákat... hm...
Eloszor is, nem vagyunk hatarosak Sziriaval, tehat aki az EUba jon, az mar nem azelol menekul hogy elgyilkoljak. Ha eg a hazad atmenekulhetsz a szomszedhoz, de nem bokhetsz ra talalomra a Rozsadombon egy villara, hogy na akkor en mostantol itt akarok elni.
Masodszor, az ugyan jogos, hogy sokszor mar generacio ota itt elok kovetnek el terrorcselekmenyt, de ez nem arra erv hogy tehat engedjuk be a mostaniakat, hanem arra, hogy MAR AKKOR SEM kellett volna beengedni oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!