Menekülni kell Romániából magyarként?
- Egyre több magyart hurcolnak meg, nyilvános okok, bizonyítékok nélkül ejtenek fogságba.
- Megtiltják hogy magyarok legyünk: (magyar, székely zászló közterületen tilos, magyar feliratok tilosak, székelység történelmet tanítani tilos, rendőrök megbüntetnek ha magyarul szólsz hozzájuk stb. stb.)
És közben a nyugati politikusoktól olyanokat lehet olvasni hogy dicsérik Romániát kisebbség védelem terén.
Szerintem ha semmi nemzetközi következménye nem lenne, ezek egyenként minden magyart kivégeznének, politika terén nem merek dolgozni itt mert engem is bebörtönöznének attól félek...
Lesz itt valaha változás? Nem lenne korszerű átnevezni az országot Náci-Romániának?
Fenét!
Ez olyan,mint amikor itt a zsidók sírnak,hogy mekkora üldöztetés éri őket és náci az ország.
A románok azért lopják a történelmünket és gyűlölnek minket mert frusztráltak. Hogy miért? Nézzünk néhány kevésbé ismert tényt Romániáról:
1, A román férfiaknak van Európában a legkisebb péniszük. Nagyjából akkora nekik mint egy kínainak:
2, A románság ősei egyáltalán nem a dákok, akiknek a rokonságát vért izzadva próbálják bizonyítani hanem a vlachok. A vlach egy Indiából származó cigány eredetű népcsoport, ez alkotta az ősi románság magját az albánokkal rokon Magleno-románok és Istro-románok mellett. Ugye a vlach cigány vagy oláh cigány kifejezés ismerős Magyarországon. Ajánlott irodalom:
Thomas Acton: Romanian culture and gypsie identity
3, A román genetika a legkevésbé európai a kontinensen: 43,5% szláv, 15% cigány és 13,5% török. Az átlagos román embernek barna bőre és fekete haja van. Vagy nézzétek meg a nagy román nemzeti hős Vlad Tepes portréját, teljesen barnabőrű, úgy néz ki mint egy roma:
Minden megvert székely, románosítani akart székely kürtőskalács, Hunyadiak ellopása, dák-román butaság mind mind a román nép frusztráltságából született. A kérdésedre válaszolva: sajnos tűrni kell ezeket, mert Erdélyt nem szabad átadni nekik teljesen, szívemből kívánok minden Erdélyi magyarnak kitartást az elnyomó románság ellen!
Nem menekülni kell. Én eljöttem onnan, de nem volt túl sok beleszólásom. 4 éves voltam, amikor szüleimmel eljöttem.
Borzasztó az ottani helyzet. Amit leírtál jó részt igazak. Ugyan nem büntet meg a rendőr azért, mert magyarul beszélsz, de addig fog keresni valamit, amíg meg nem büntethet ( ha autóval megyünk megállít a rendszám miatt, stb. ).
A székely zászlót tilos kitenni közterületen, de ha a házon van kitéve vagy az autóban van benne, akkor max beléd kötnek a rendőrök.
Elméletileg tilos magyar nyelven oktatni magyar történelmet, de Székelyföldön ezt elnézik ( kivéve ha tanfelügyelő jön, akkor a román anyagot adják román nyelven ). Bár utóbbit csak ottani rokonoktól hallottam.
De nem menekülni kell. Ki kell harcolni az autonómiát. Ez az egyetlen esély. Külön ország vagy autonómia. Ez viszont nem sikerülhet a magyarok támogatása nélkül. De a magyarok is keveset jelentenek. Egész Európa támogatása kell. Együtt Oroszország és Amerika támogatása. Az ENSZ alapító államok támogatása.
Enélkül mindenki aki magyar és ott van, veszélyben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!