Miért is kellene a migránsokat befogadnunk?
2016. márc. 3. 22:26
11/19 anonim válasza:
"Mi lesz a következő, keresnek valami afrikai országban történt dolgot?"
Nem hiszem, hogy szükségük lenne rá, ti úgyis "elhozzátok" afrikát európába.....
12/19 anonim válasza:
#5 aztán mégis mi igaz? Egy fekete leszúrt egy fehér embert Amerikában, aztán egyből migránsozni kell, ez az amikor a primitív paraszt minden hülyeségre egyből harap, mint gyöngytyúk a takonyra. Meg kéne szűrni a bejövő információkat és nem benyalni minden szart, még akkor is, ha teljesen egyezik a véleményeddel...
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
"Nem hiszem, hogy szükségük lenne rá, ti úgyis "elhozzátok" afrikát európába....." Nem tudom, hogy miből következtettél erre, de szívesen elolvasnám, ha kifejtenéd, mert én csak azt mondtam, hogy nevetséges az első link és keveri a kérdező a szezont a fazonnal. A második linket már normális reális érvként lehet felhozni.
15/19 anonim válasza:
Ilyen napimigrans szintű gyűlöletkeltő oldalaknak azt sem hisszük el amit kérdez.
16/19 anonim válasza:
Anette Olzont is megtámadta és kirabolta egy a közelmúltban (ex-Nightwish énekesnő). Persze aki Svédországban él, annak állandó készültségben kell lennie.
17/19 anonim válasza:
Ő azt nyilatkozta, hogy junkie volt, azaz egy drogfüggő akinek cuccra kellett a pénz.
19/19 anonim válasza:
Még horogkereszt is rá volt tetoválva a lapockájára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!