Mi történne ha a görög kompok nem szállítanák el a szigetekre érkező migránsokat a szárazföldre?
Tegyük fel holnaptól nem szállítanak át egyetlen migránst sem a görög szigetekről a szárazföldre. Mi történne? Megtelnének a szigetek és végül a migrik a tengerbe szorulnának?
El tudnátok egy olyan forgatókönyvet képzelni hogy a görög szigetekről kitelepítik a lakosságot és teljesen átengedik a szigeteket a migránsoknak ? Meddig tartana amíg megtelnének a szigetek?
Befogadnátok Magyarországra a szigetekről kitelepített görög lakosságot? Akiket mondjuk elnéptelenedett falvainkba le lehetne telepíteni. Legalább lenne aki megműveli a földünket. Mondjuk én csak a fiatalokat, családosokat és családalapítás előtt állókat fogadnám be. Ők el tudnák magukat tartani. Mivel fehérek, néhány generáció alatt be is olvadnának a magyar lakosságba. Növelve ezzel a fogyatkozó magyarság létszámát.
Ha nem szállítanák, rinyálna a sajtó.
Ha átengedik akkor is rinyálna a sajtó, h miért nem látja el őket G.o.
A szigetek 1-2 hónap alatt megtelnének, ezért is rinyálna a
sajtó.
Bármi van folyton csak a cuki kisgyerekes meg sírós képek lennének, meg a nyugat eusok háborgása meg szankciózása.
Szerintem képesek lennének a nagy humanitáriánusságukban
h egyenesen Ny.-Euból küldenék a hajókat.
Addig meg a siíta-szunnita őrült buzulmánok gyilkolnák egymást.
"Szerintem képesek lennének a nagy humanitáriánusságukban
h egyenesen Ny.-Euból küldenék a hajókat."
Ezzel nyert ügyünk lenne, legalább nem a szárazföldön vándorolnának letarolva mindent. Hanem vinnék őket hajóval egyenesen a görög szigetekről az észak olasz kikötőkbe. Már csak azt kell megoldani hogy a nyugatiak ne tudják őket átküldeni kelet EU-ba. Ehhez újra kell építeni vasfüggönyt. Én benne lennék :)
"Tegyük fel holnaptól nem szállítanak át egyetlen migránst sem a görög szigetekről a szárazföldre. Mi történne? Megtelnének a szigetek és végül a migrik a tengerbe szorulnának?"
Eleve már a görög szigetekre nem kéne őket elszállítani.
"El tudnátok egy olyan forgatókönyvet képzelni hogy a görög szigetekről kitelepítik a lakosságot és teljesen átengedik a szigeteket a migránsoknak ?"
Elképzelni sok mindent el tudok, ám egy valamire való kormány (görög vagy magyar) kutya kötelessége, hogy ne az őslakosoknak kelljen elmenni a hazájukból, azért, mert a határain vadidegenek jelentek meg.
"Meddig tartana amíg megtelnének a szigetek?"
Minden kontroll nélkül marha hamar, de nem lenne jó nekik, mert ők nem oda készülnek, hanem jóléti országokba ahol plüssmacikkal, segéllyel várják őket és gyors a net. A kopár görög szigeteken sokat kell melózni a tűző napon, hogy a szőlő meg olajbogyó megteremjen.
"Befogadnátok Magyarországra a szigetekről kitelepített görög lakosságot? Akiket mondjuk elnéptelenedett falvainkba le lehetne telepíteni."
A görögök derék emberek, jöttek is ide sokan a múltban, de ez nem megoldás. Mi magyarok vagyunk, szedjük rendbe a dolgainkat magunk, a görögök meg éljenek ott ahol már több ezer éve élnek, szerintem ők is azt akarnák, nem pedig nekiindulni a világnak, mert bolond EU politikusok Európára szabadították a fél Közel - Keletet.
Görögország a görögöké, Magyarország meg a magyaroké.
"Legalább lenne aki megműveli a földünket. Mondjuk én csak a fiatalokat, családosokat és családalapítás előtt állókat fogadnám be. Ők el tudnák magukat tartani. Mivel fehérek, néhány generáció alatt be is olvadnának a magyar lakosságba. Növelve ezzel a fogyatkozó magyarság létszámát."
és erre miért is nem jók azok a menekültek, akik esetleg itt akarnak maradni? mert jó részük muszlim? és? szent istván a német lovagrend és a pápa segítségével a kereszténység nevébe kiirtotta az ősi magyar vallást. akkor ki is itt a magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!