Hogyan taktikazzak, mint kulfoldi munkavallalo?
Egyelore csak a segelyek korlatozasarol van szo, a munkavallalaserol nem.
Ha ott vagy mar tobb mint hat eve, akkor az allampolgarsagot probald meg szerintem.
Most ha elindulsz haza, otthon lesz olyan allasod amibol tudsz berelni valami eleg nagy lakast az egesz csaladnak?
En mar biztonsagban vagyok francia allampolgarsaggal Parizsban, az a biztos, a tobbi csak ideiglenes.
Azt tisztán kell látni hogy te azért dolgozhatsz ott mer a UKnak szüksége van a munkádra.
Ha majd nem lesz úgy zavarnak haza hogy csak úgy porzik. De jelenleg nagyon nagy a munkaerőhiány arra felé így nem kell aggódni.
Ami bekavarhat: egy háború vagy egy válság vagy mind2 és vissza esik a gazdaság. Akkor viszont liberalizmus ide vagy oda, aki felesleges azt el fogják küldeni. Hiába szajkózzák most a nagy libsi dumájukat, ki fogják találni, hogy miért zavarnak majd el mindenkit.
#3 folyt
Szerintem maradj mert Anglia ki fog maradni a csetepatékból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!