Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha a klímaváltozás miatt Több...

Ha a klímaváltozás miatt Több tízmillióan megindulnak Európa felé, azért is a liberalizmus lesz a hibás?

Figyelt kérdés

A nagy konzervatív emberek hogyan oldanák meg a migrációt?

Szitává lőnék az embereket?Vagy mégis mit kellene tenniük?

Vagy meg kellene szüntetni a menekült státuszt?

2016. febr. 7. 04:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig nincs tűzparancs a mexikói határon, akárhogy is erőlködtök.
2016. febr. 7. 11:44
 12/31 anonim ***** válasza:
75%
11# Még mindig van tűzparancs az USA-Mexikó határon akárhogy is erőlködsz.
2016. febr. 7. 12:08
 13/31 A kérdező kommentje:

"Kedves" Erika!

Majd,ha te is egy környezeti katasztrófa elöl menekülsz kívánom,hogy amivel szembetalálod magad az egy szögesdrótos kerítés legyen,lövés hangokkal!

2016. febr. 7. 12:17
 14/31 anonim ***** válasza:
13# Kedves Kérdező! Ha nekem menekülnöm kellene a hazámból akkor tudod mit csinálnék? Szépen odamennék a határra hogy XY vagyok, itt vannak az irataim és örülnék egy tál levesnek. Ezzel szemben a migránsok mit csinálnak? Dobálják el a papírjaikat, ha valami nem úgy lesz amit elterveztek törnek, zúznak gyújtogatnak. Nekik nem jó a bubis ásványviz, a kásás finn nemzeti étel, ők válogatnak ezek közül is, és ez az ami felháborító. Attól mert a magyar határon kerítés van nem azt jelenti hogy senki nem kérhet itt menedékjogot, pont ellenkezőleg ott vannak a hot spotok simán oda lehetne TÖRVÉNYES és SZERVEZETT formában menni, a migránsok mégsem teszik ezt, mert itt kevés segélyt kapnának, helyette vernek szét mindent és üvöltik hogy "Germany!". Ezen kicsit el kéne gondolkodni...
2016. febr. 7. 12:31
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, látom nincs túl sok fogalmad a klímaváltozással meg ezekkel kapcsolatban. Ezért egy valamit elmagyarázok hátha felfogod. Környezetmérnökként mondom neked nincs akkora nagy klímaváltozás a közel-keleten hogy azért több 10 misi embernek menekülnie kelljen. Nem kell minden hülyeséget elhinni, bármikor csinálok neked néhány hamis mérést milliókért mint ahogy ott csinálják amit alig tudnak kiszámolni és ezzel hülyíthetem a hozzád hasonlókat. Amiért ezek az emberek menekülnek az a háború. Tipikus dolog hogy az arabok nem férnek meg magukban, a Korán szerint is hódítaniuk kell mindenkit aki meg nem az iszlám vallása szerint él meg kell ölniük csúnyán mondva. Ha menekülők lennének akkor ha más vallásúak lennének megértenék a társadalmi normákat. Ezek nem menekültek hanem dzsihádisták. Nem hülyék ezek tudják hogy Európában olyan ostoba emberek kormányoznak akiket ki lehet használni. Egyébiránt meg ezeket az embereket pénzelik. Áruld el nekem hogy ezeknek az istenverte menekülteknek honnan van több ezer eurójuk, amikor a szegénység és háború környékéről menekülnek. Mielőtt esetleg a tipikus marhasággal jössz hogy eladták mindenüket, senki sem olyan hülye hogy háborús övezetben házakat vegyen, elvégre minek, hátha lebombázzák.
2016. febr. 7. 12:53
 16/31 A kérdező kommentje:

Kedves környezetmérnök!

Én meg biológus vagyok,így ne akarj nekem tartani kiselőadást a globális felmelegedésről!

Én nem azt mondtam,hogy a mostaniak a klímaváltozás miatt menekülnek,hanem felvetettem egy esetleges helyzetet!

A klímaváltozástól elsősorban amúgy sem az araboknak kell félniük,hanem az afrikaiaknak.

Én inkább arra akartam rávilágítani,hogy a gazdasági migráció ennél egy jóval kisebb probléma.

És már ezt sem tudják kezelni.

Akkor mi lesz majd,ha egy ilyen helyzet beáll?

A sok konzervatív,akik támogatják az egykulcsos adót,a gazdagok hedonista életét,akik miatt pusztul a Föld,akkor is a liberálisokat fogják hibáztatni mindenért,mert migráció van?

2016. febr. 7. 13:08
 17/31 anonim ***** válasza:

Ha beengedik őket, akkor lenne a liberalizmus a hibás.

A "'nagy konzervatív" emberek úgy oldanák meg ezt, hogy katonai blokád alá venné a földközi tengert és szögesdróthúzás. Alapból több 10 milliós n#gger menekült hullámot, nem tudna befogadni Európa, a másik meg az hogy

állatokat minek engednénk be.

2016. febr. 7. 13:21
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
De ez nem gazdasági migráció jó lenne felfogni végre.
2016. febr. 7. 13:21
 19/31 anonim ***** válasza:
60%
18# Ha nem gazdasági migráció lenne miért nem törvényes módon jönnek a migránsok, miért csak oda akarnak eljutni ahol a legtöbb segély van?
2016. febr. 7. 13:23
 20/31 anonim ***** válasza:
Ők csak azért jönnek ide mert Európa az egyetlen idi*ta kontinens amelyik simán beengedi őket és ahol azt csinálnak amit akarnak és nem, nem az ők terroristásdit akarnak játszani semmi köze a megélhetéshez vagy egyebekhez, ők azért jönnek, hogy nekünk keresztbetegyenek és megváltsanak minket semmi másért.
2016. febr. 7. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!