Ha a klímaváltozás miatt Több tízmillióan megindulnak Európa felé, azért is a liberalizmus lesz a hibás?
A nagy konzervatív emberek hogyan oldanák meg a migrációt?
Szitává lőnék az embereket?Vagy mégis mit kellene tenniük?
Vagy meg kellene szüntetni a menekült státuszt?
"Kedves" Erika!
Majd,ha te is egy környezeti katasztrófa elöl menekülsz kívánom,hogy amivel szembetalálod magad az egy szögesdrótos kerítés legyen,lövés hangokkal!
Kedves környezetmérnök!
Én meg biológus vagyok,így ne akarj nekem tartani kiselőadást a globális felmelegedésről!
Én nem azt mondtam,hogy a mostaniak a klímaváltozás miatt menekülnek,hanem felvetettem egy esetleges helyzetet!
A klímaváltozástól elsősorban amúgy sem az araboknak kell félniük,hanem az afrikaiaknak.
Én inkább arra akartam rávilágítani,hogy a gazdasági migráció ennél egy jóval kisebb probléma.
És már ezt sem tudják kezelni.
Akkor mi lesz majd,ha egy ilyen helyzet beáll?
A sok konzervatív,akik támogatják az egykulcsos adót,a gazdagok hedonista életét,akik miatt pusztul a Föld,akkor is a liberálisokat fogják hibáztatni mindenért,mert migráció van?
Ha beengedik őket, akkor lenne a liberalizmus a hibás.
A "'nagy konzervatív" emberek úgy oldanák meg ezt, hogy katonai blokád alá venné a földközi tengert és szögesdróthúzás. Alapból több 10 milliós n#gger menekült hullámot, nem tudna befogadni Európa, a másik meg az hogy
állatokat minek engednénk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!