Hollandiában is migránscentrikus rendőrállamot építenek?
Twitteren írt a rendőrség szerint "lázító" dolgokat,pedig csak nem értett egyet, hogy 250 migráns betelepítenek a városába.
Magyar cikk róla:
Mondd már meg nekem,hogy mi az,hogy "migránscentrikus"?
Az,hogy nem lövik le őket a határon vagy verik agyon őket?
Civilizált társadalomban annak menete,folyamata van,még elbírálják egy személyről,hogy kicsoda,honnan jött,maradhat-e stb.
A rendőrállam pedig az teljesen más.Nem az,amire te gondolsz.
A rendőrállam a lecsúszott kelet-európai országokban sokkal életszerűbb,ahol egyre több lesz a szegény,és a gazdagabb emberek kezébe lesz a rendőrség,és majd uralkodnak a nép felett.
Ez a rendőrállam.
A szegénynek kuss,és munka.A gazdagokra pedig nem vonatkozik a törvény.
Nem a nyugat tart a rendőrállam felé,hanem a keleti,elszegényedő országok.
Migránscentrikus rendőrállam alatt azt értem, hogy, aki nem migránspárti azt fenyegetik.
Esetleg, elveszíti az állást emiatt.
Rendőrállami intézkedés, olyan, mint amikor Rákosinak kötelező volt tapsolni.Aki nem tapsolt azt fenyegették és kipécézték.
Rémeket látsz már,szerintem.
Hollandia a világ legszabadabb elvű országai között van.
Ez nem Kelet-Európa,ahol zsarolják az embereket és magas a korrupció.
Ott nem pofára és urambáttyám alapon alkalmaznak embereket,hanem teljesítmény alapján.
A rendőrállam pedig még mindig nem az,amiről te írsz.
"Hát az idegengyűlölet és a rasszista gyűlöletbeszéd minden civilizált országban büntetendő cselekmény."
Számomra nagyon érdekesek ezek a civilizált társadalmak, akik önkéntesen alárendelik magukat egy adott demagógiának, melyhez számukra akkor is fontosabb igazodni, ha a saját jól fel fogott érdekükkel mennek egyenesen szembe. Akár olyan szélsőséges helyzeteket hagyva kialakulni, mely már-már a saját létét, folytonosságát teszi kockára. A helyzet az, hogy engem nem érdekel, hogy mit mondanak rám, nekem a jól felfogott érdekeim mentén kell cselekednem, lehetek szerintük "civilizálatlan barbár", vagy "rasszista", nincsen semmiféle okom arra, hogy bármilyen politikai normát figyelembe véve hagyjam azt, hogy sérüljön a az az érdek, melynek mentén erősödni tudok és melyen keresztül garantálható azoknak a szellemi és kulturális vívmányoknak a folytonossága melyek identitásunk részét képzik és országunkat, kontinensünket a történelem nagyjai közé emelték.
Ez kemény liberális elmebaj, semmi "nómális ószág" bla-bla. :D
Az egy dolog, hogy a nagyon durva dolgokat kicenzúrázzák, de azért nem kellene átesni a ló túloldalára sem, vagy akkor nem kell papolni máskor a "demókratics szólásszabiról"!
# 6/7 Időpont tegnap 21:28
Ezt a bullahitgenerátort elkérném :-D
Ezt nevezik "liberális diktatúrának".
És most hiába kezdik majd írni, hogy: "Deháta liberálizmusmiatt irhatszmostiside" és egyéb kamu szövegek, de az igazi liberalizmus sosem létezett, csak papíron. Ez hasonló eszme mint a kommunizmus.
A menekültek, bevándorlók, kisebbségek (vagy bárki más) ellen hangulatot kelteni nyilvánvaló bunkóság, morális bűncselekmény és fejlettebb országokban az ilyesmit nem is tolerálják. Normális helyen bárki bármit csinálhat, kivéve ha azzal más személyeket bántalmaz tettlegesen vagy verbálisan. Egy ember szabadságjoga addig terjed még más emberek szabadságjogát nem korlátozza.
Nálunk is csak azért tűnik egyesek számára elfogadható viselkedésnek a migránsellenes, vagy kisebbségellenes vagy nőellenes megnyilvánulás, mert olyan miniszterelnökünk van aki maga is megteszi ezt. Máshol egy rendes középiskolában portás sem lehetne valaki ilyen hozzáállással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!