A menekültek hogy-hogy nem első osztályon érkeznek Európába?
Legalábbis azon részük, akiknek 10 ezer eurójuk van? Ha én menekült lennék, adnék magamra. Repülőgép, első osztály, csilivili, a célállomásnál jön az ellenőr: - Vízum?
Erre én: -"Menekült vagyok!" - s kész! Ezzel segítenék a balkáni országokat is.
Jó, jó, de ha Németo. ennyire vonzódik a migránsokhoz, akkor miért nem indít közvetlen járatokat az érintett országokból Németo-ba?
Germoney Airways.
A pénzes migránsok az első osztályon élvezhetik az árja, szőke germán lányok háremjét, a többiek meg hátul kussolnak.
Németország sem teszi lehetővé a menekültek legális beutazását, mivel így is nehezen tud megbirkózni a migrációs nyomással.
Ha engedélyeznék a szíriaiak, irakiak, líbiaiak, palesztinok, eritreaiak, szomáliaiak... legális beutazását (egyszerűen csak vennének egy repülő/hajójegyet és mennének az új hazába), akkor ezzel egyrészt tönkretennék az embercsempészek megélhetését, sok ezer a tengerbe vesző migráns életét mentenék meg, másrészt viszont valószínűleg 1-2 év alatt 5-10 millió menekült költözne Németországba, ezt meg Merkel, a német kormány nem meri bevállalni. Ennyire azért nem erős a Willkommenskultur.
"Jó, jó, de ha Németo. ennyire vonzódik a migránsokhoz, akkor miért nem indít közvetlen járatokat az érintett országokból Németo-ba? "
Mert a németek úgy utálják a miggereket mint a szart. Ha a kormányuk meglépne egy ilyet, Kasnert úgy vágnák ki a Rejsztágból, hogy összefosná magát.
felteszed eloszor ezt a kerdest:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__753..
kiderul hogy baromsagot beszelsz, erre felteszed most a fentit.
es majd jon meg a mai napon egy csomo, ugyanilyen tartalmu masik.
Nem vagy szazas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!