Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mely nemzetek utálnak, kedveln...

Mely nemzetek utálnak, kedvelnek minket a világon?

Figyelt kérdés
Pl. a románok, szlovákok utálnak, a lengyelek szimpatizálnak velünk, de mi van a többi nemzettel? Ha lehetséges, pls. tapasztalatokat is írjatok!

2016. jan. 23. 12:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9-es, 10-es. Fáj az igazság? Érvek nincsenek, csak személyeskedés. :P

Megjegyzem nincs "muzulmán" vallás.

Iszlám van és a követői a muszlimok/muzulmánok.

Elég ciki, ha valaki keveri a kettőt. :P

2016. jan. 23. 18:14
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ha én kiállok az utcára és azt mondom, hogy én vagyok a választott, akkor vagy kiröhögnek, vagy elvisznek elmegyógyintézetbe.

Ha ezt egy zsidó teszi, akkor mindenki bőszen bólogat, vagy nem mer szólni, hogy öreg, nem kell elhinni mindent, amit ez a Mózes nevű tag mondott."

Ez speciel hülyeség, a zsidót ugyanúgy kiröhögik.

Amihez viszont nem fér kétség, az az hogy ha egy orosz, német, olasz, örmény, kínai, amerikai, akármilyen nemzetiségű ember szereti a hazáját, az becsületre méltó, hazafias, ha egy izraeli teszi ezt, akkor ő mocskos cionista...

2016. jan. 23. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:

"Megjegyzem nincs "muzulmán" vallás.

Iszlám van és a követői a muszlimok/muzulmánok.

Elég ciki, ha valaki keveri a kettőt. :P

"

Sajnalom, a kulonbozo allat-istensegekkel sem vagyok tisztaban.

Azert meg egesz jol elvagyok az eletben.

2016. jan. 23. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!