Az Európai Egyeszült Államokat létre fogja hozni a háttérhatalom?
Van esély rá, hogy a háttérhatalom ezt megtegye, így elpusztítva a nemzeteket?
Ezt hagynátok?
Mivel a háttérhatalom csak fantázia, nem fogja létre hozni.
Európában megfelel az Unió is.
Nem letezik semmifele hatterhatalom, tehat eleve nem tehet semmit.
Hogy letre fog-e jonni az USE, azt nem tudom, remelem hogy igen, mert ha nem jon letre, az EUnak hosszu tavon harangoztak.
Ettol meg a nemzetek nem fognak megszunni, ez egy teljesen hibas feltetelezes.
Én azt nem értem, hogy miért pusztulnának el a nemzetek egy Európai Egyesült Államok esetében.
Az Amerikai Egyesült Államok is létezik már lassan 250 éve és mégis van náluk még mindig Nevada, Georgia, New York, Minnesota állam, tehát megmaradtak azok is különálló államnak annak ellenére, hogy azonos nyelvet beszélnek, közös a múltjuk, stb.
Az Egyesült Királyság is már mióta megvan? 700 éve bekebelezték a skótokat az angolok, de még mindig vannak skótok, nem haltak ki. Az íreknél is ott voltak vagy 400-500 évig és még mindig vannak írek, ők nem szűntek meg, mint nemzet.
Sőt, az európai történelem során rengetegszer volt már olyan, hogy egy másik nemzet bekebelezett egy nemzetet és megmaradt az adott nemzet még évszázadokon keresztül is. Gondoljunk csak az Osztrák-Magyar Monarchiára vagy Oroszországra. Lengyelországot hányszor számolták fel? És mégis megmaradtak a lengyelek is.
Akkor miről van szó? Miért tűnnének el a nemzetek egy EEÁ esetében, ami ráadásul nem is egy hódító ország, hanem egy országok feletti államszövetség?
Igen, már idén decemberben. Azt hallottam, hogy a közös nyelv a cigány lesz, és vezető politikus csak zsidó lehet.
Egyébként viccet félretéve, ezzel nekem nem lenne annyi bajom. Hatékonyabbá válna Európa vezetése és végre nem álszent, korrupt majmok irányítanák a középkor felé az országunkat. Szerintem egy átlagos brüsszeli hivatalnok jobb vezető lenne a mostani kontraszelektált garnitúránál. Az emberek meg semmit nem vennének észre, csak hogy nő a jólét és nem mindenki a naponta bevezetett új adókról pampog.
Nem jön létre.
Sok ország már a jelenlegi kapcsolatot is szorosnak érzi.
Az EU-t vissza kellene alakítani egy gazdasági unióvá.Pénzügyi, gazdasági téren legyen jogharmonizáció.
De, egyéb téren nincs szükség harmonizációra meg szabványosításra.
Ha Magyarország halálbüntetést akar bevezetni például, akkor ne legyen semmiféle sóhivatal, ami megmondja, hogy nem teheti meg.
"Az EU-t vissza kellene alakítani egy gazdasági unióvá."
Nem letezik gazdasagi unio politikai-ertekrendi unio nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!