"Egy jó film szidása helyett"
Szövegértelmezés mond neked valamit?
Hol szidtam? Olvass már vissza.
"inkább azzal kéne foglalkozni, hogy hogyan lehetne megakadálzozni azt, hogy a keresztényüldözés Európában is megjelenjen!!!"
Jó reggelt! Már most is ez zajlik és nem tegnap kezdődött!
Amikor levetetik a keresztet az olasz iskolák faláról, mert állítólag "sérti az érzékenységét" a nem keresztényeknek (zsidók, ateisták, muszlimok stb.)
Vagy az agyament pc.
Merry Christmas helyett Happy Christmas, most meg már lassan betiltják, hogy a közszférában így köszönjenek el a kliensektől.
Brüsszel főterén nem állítanak karácsonyfát a pc jegyében.
Ugyanaz a deszakralizációs folyamat működik nyugaton, mint náluk a szocializmusban: Mikulás helyett télapó, karácsony helyett fenyőünnep, keresztelő helyett névadó ünnepség, cserkészet helyett úttörőmozgalom.
A keresztény ünnepeket, jelképeket vagy "betiltják", vagy megfosztják az eredeti szakrális jelentésüktől és így teljesen kiüresítve már a materialista, anyagelvű, pusztán piaci érdekek szolgálatába állítják.
Magyarországon is tombol a keresztényellenes propaganda, elég csak a liberális médiára vetni egy pillantást.
# 12/12 Időpont ma 17:45
Nem. Ennél sokkal több.
"zsidó-keresztény szekta"
Pontosan mit is értesz te a "zsidó" kifejezés alatt? Mert ez így kb. olyan mintha azt mondanád, hogy alma-körte gyümölcs. A Hitgyüli tudomásom szerint elfogadja Jézust a megváltónak, a zsidók meg nem.
" Dehogy. Van ott jó-pár keresztyén cionista is. :)"
Itt meg egy csomó muzulmán. (Tényleg)
A hitgyüli annyira keresztény, mint amennyire én kína császára vagyok.
Szimpla üzleti vállalkozás vallási köntösben, de abból is a legalja.
Amerikai franchise.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!