Mennyi idő alatt csökkenhet le az őslakosság aránya 50% alá a nyugat-európai országokban? Tudom, hogy sok nagyvárosban már most is ilyenek az arányok, de vidéken még relatíve kevés a bevándorló.
"Abból az 500 millióból is csak 300-350 a fehér őslakosság."
Igen, ezt is beleszamoltam, meg a termeszetes fogyas es szaporodas kozti kulonbseget. Meg evi egymillio menekulttel is tobb szaz ev. De teljesen nyilvanvalo hogy nem lesz evi egymillio menekult.
"Ha azzal számolunk, hogy évente átlag 500 ezer bevándorló telepedik le végleg Németországban a következő évtizedekben, akkor 50 év, amíg az őslakosság kisebbségbe kerül."
Ezt azert levezethetned hogy hogyan jott ki matematikailag.
Egyebkent meg ahogy irtad: egy csomo nemetorszagi bevandorlo europai szarmazasu, nekik a gyerekeik mar echte nemetek lesznek, az unokaik meg plane.
De igy jar sok muszlim vagy muszlim hatteru csalad is, legfeljebb kicsit jobban tartjak a hagyomanyaikat es a nyelvuket, mint pl. a torokok, de egy atlagos sokadik generacios torok szarmazasu nemet nem sok vizet zavar.
Úgy becsültem, hogy az őslakosságnál marad a következő évtizedekben is az alacsony 1,3 körüli termékenységi mutató, folytatódik a természetes fogyás és a számuk 50 év alatt 46 millióra csökken. Ezt csökkentheti még az elvándorlás.
A bevándorlók, bevándorló hátterű személyek száma jelenleg kb. 18 millió. Ehhez hozzávéve évi fél millió bevándorlót és feltételezve egy nagyobb termékenységi rátát és természetes növekedést körükben, akkor az ő számuk 50 millió fölé nőhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!