Mennyi idő alatt csökkenhet le az őslakosság aránya 50% alá a nyugat-európai országokban? Tudom, hogy sok nagyvárosban már most is ilyenek az arányok, de vidéken még relatíve kevés a bevándorló.
Évi másfél millió arab meg néger érkezik.
Családegyesítéskor, meg megháromszorozódik a számuk.
A termékenységük meg eleve magas.
Aztán ott vannak a jelenlegiek, azok is ellenek vagy 6 gyerelet.
Az európaiak meg nem szülnek, csökken a számuk Európában.
Szerintem 2040-2050 körül lesz majd az etnikai arányok felbomlása.
Az EUt nezve ez tobb szaz ev meg evi egymillios betelepulovel szamolva is.
Az EU 500 millios nepessegu.
" Én egy német étteremben dolgozom, van egy szíriai menekült munkatársam"
Szerintem hazudozz mashol.
Abból az 500 millióból is csak 300-350 a fehér őslakosság.
Leszarom, hogy elhiszed-e. Amúgy mondjak még valamit, ami nem fog tetszeni? Rohadt kényesek, és nagyon lusták ezek a menekültek. Sokszor én végzem el azt a munkát is, amit nekik kéne. Mintha luxus körülmények közül jöttek volna.
30 évre saccolják
ha bekövetkezik Európáról már csak múltidőben beszélhetünk. Onnantól kezdve az USA ültetvénye lesz.
Ez egyszerű matek.
500miliió az EU lakossága jelenleg.
ha évente jön 1millió ember akkor 500év kellene ahhoz, hogy ugyanannyian legyenek, mint a mostani lakosok.
Ha feltételezzük, hogy többen jönnek és mindet be is fogadjuk, plusz termékenyebbek is mint a jelenlegi EU polgárok akkor is 2-300 év kellene ehhez.
Mondom: ha hagynánk. Ha befogadnánk ennyi embert.
Már most látszik, hogy nem ez az irány, hiszen mindenki szigorít a befogadáson, és épp most készülnek a németek is könnyíteni a kitoloncolási procedúrát.
Szóval, mivel az EU is aktív emberek közössége akik egy idő után minden eszközzel fogják védeni a kultúrájukat, így a válasz az, hogy soha.
8.
Azt viszont nem vetted számításba, hogy az európaiak fogynak.
Van ez a "sokgyerekes" generáció.Magyarországon Ratkók, nyugaton baby boom generáció.
Ha ezek kihalnak, márpedig kifognak, akkor elég drasztikusan csökkenni fog az európaiak száma.
Kb. 40-80 év, de ez függ a bevándorlástól és a migránsok termékenységi rátájától is.
Németországban jelenleg a lakosság kb. 20%-a bevándorló, bevándorló hátterű, az újszülöttek körében 1/3 az arányuk.
Ha azzal számolunk, hogy évente átlag 500 ezer bevándorló telepedik le végleg Németországban a következő évtizedekben, akkor 50 év, amíg az őslakosság kisebbségbe kerül. Ha több bevándorló érkezik (tavaly például jóval millió felett volt a bevándorlás) és az őslakosoknál meg nő az elvándorlás akkor ez előbb bekövetkezik.
Meg aztán a helyzetet bonyolítják a vegyes házasságok. Például ha egy német férfi elvesz feleségül egy magyar nőt és kint nevelik fel a gyereküket, akkor az most németnek vagy magyarnak számít-e. A gyerek valószínűleg német identitású lesz, de származását tekintve ugye csak félig német.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!