Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyi idő alatt csökkenhet...

Mennyi idő alatt csökkenhet le az őslakosság aránya 50% alá a nyugat-európai országokban? Tudom, hogy sok nagyvárosban már most is ilyenek az arányok, de vidéken még relatíve kevés a bevándorló.

Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 14:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Évi másfél millió arab meg néger érkezik.

Családegyesítéskor, meg megháromszorozódik a számuk.

A termékenységük meg eleve magas.

Aztán ott vannak a jelenlegiek, azok is ellenek vagy 6 gyerelet.

Az európaiak meg nem szülnek, csökken a számuk Európában.

Szerintem 2040-2050 körül lesz majd az etnikai arányok felbomlása.

2016. jan. 11. 15:00
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Hát, figyelj... Én egy német étteremben dolgozom, van egy szíriai menekült munkatársam, és ő azt mondta, hogy 10 gyereket szeretne vállalni, mert náluk ez a szokás, és a családja is elvárja tőle. Ezek után gondolhatod, hogy nem kell sokat várni a fehér faj kihalására.
2016. jan. 11. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
43%

Az EUt nezve ez tobb szaz ev meg evi egymillios betelepulovel szamolva is.

Az EU 500 millios nepessegu.

2016. jan. 11. 15:26
 4/13 anonim ***** válasza:
31%

" Én egy német étteremben dolgozom, van egy szíriai menekült munkatársam"

Szerintem hazudozz mashol.

2016. jan. 11. 15:26
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

Abból az 500 millióból is csak 300-350 a fehér őslakosság.

2016. jan. 11. 15:41
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Leszarom, hogy elhiszed-e. Amúgy mondjak még valamit, ami nem fog tetszeni? Rohadt kényesek, és nagyon lusták ezek a menekültek. Sokszor én végzem el azt a munkát is, amit nekik kéne. Mintha luxus körülmények közül jöttek volna.

2016. jan. 11. 15:43
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

30 évre saccolják

ha bekövetkezik Európáról már csak múltidőben beszélhetünk. Onnantól kezdve az USA ültetvénye lesz.

2016. jan. 11. 16:38
 8/13 anonim ***** válasza:
41%

Ez egyszerű matek.

500miliió az EU lakossága jelenleg.

ha évente jön 1millió ember akkor 500év kellene ahhoz, hogy ugyanannyian legyenek, mint a mostani lakosok.

Ha feltételezzük, hogy többen jönnek és mindet be is fogadjuk, plusz termékenyebbek is mint a jelenlegi EU polgárok akkor is 2-300 év kellene ehhez.

Mondom: ha hagynánk. Ha befogadnánk ennyi embert.

Már most látszik, hogy nem ez az irány, hiszen mindenki szigorít a befogadáson, és épp most készülnek a németek is könnyíteni a kitoloncolási procedúrát.

Szóval, mivel az EU is aktív emberek közössége akik egy idő után minden eszközzel fogják védeni a kultúrájukat, így a válasz az, hogy soha.

2016. jan. 11. 17:16
 9/13 anonim ***** válasza:

8.

Azt viszont nem vetted számításba, hogy az európaiak fogynak.

Van ez a "sokgyerekes" generáció.Magyarországon Ratkók, nyugaton baby boom generáció.

Ha ezek kihalnak, márpedig kifognak, akkor elég drasztikusan csökkenni fog az európaiak száma.

2016. jan. 11. 18:09
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

Kb. 40-80 év, de ez függ a bevándorlástól és a migránsok termékenységi rátájától is.

Németországban jelenleg a lakosság kb. 20%-a bevándorló, bevándorló hátterű, az újszülöttek körében 1/3 az arányuk.

Ha azzal számolunk, hogy évente átlag 500 ezer bevándorló telepedik le végleg Németországban a következő évtizedekben, akkor 50 év, amíg az őslakosság kisebbségbe kerül. Ha több bevándorló érkezik (tavaly például jóval millió felett volt a bevándorlás) és az őslakosoknál meg nő az elvándorlás akkor ez előbb bekövetkezik.

Meg aztán a helyzetet bonyolítják a vegyes házasságok. Például ha egy német férfi elvesz feleségül egy magyar nőt és kint nevelik fel a gyereküket, akkor az most németnek vagy magyarnak számít-e. A gyerek valószínűleg német identitású lesz, de származását tekintve ugye csak félig német.

2016. jan. 11. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!