Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » 1 bevándorló, , elgáncsolása"...

1 bevándorló, , elgáncsolása" világfelháborodás,1000 bevándorló nőkre támad, és 1 nőt meg erőszakoltak sajtó csend, normális?

Figyelt kérdés
Én nem értem ezeket a liberálisokat, ezt csinálják a zsidókkal is, vannak hétköznapi emberek és felsőbrendűek vagy mi?

2016. jan. 6. 21:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Ma Európában "állítólag" van nem liberális média is, mégsem ezzel indult a új év első napja ott sem, ha tévedek várom a cikkeket és akkor természetesen bocsánatot kérek.
2016. jan. 6. 21:36
 2/22 anonim ***** válasza:
65%
Képmutató világban élünk! Egyesek úgy gondolják, majd ők eldöntik, hogy mi legyen az emberek véleménye. Csakhogy egyre nagyobb csontot próbálnak lenyomni a torkunkon. Nekem nem akaródzik lenyelni, de úgy látom, lassacskán senkinek!
2016. jan. 6. 21:49
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Még szerencse, hogy Magyarországon nem az a pc, mint a németeknél! Még az hiányozna, hogy itt is az legyen, mint Kölnben!
2016. jan. 6. 21:51
 4/22 anonim ***** válasza:
51%

Muzulmanok tamadtak europai lakosokra.

Nem ertem, hogy kerulnek ide a zsidok?

Vagy az iszlamistak a szilveszteri aljassagot is masra szeretnek kenni ?

2016. jan. 6. 21:53
 5/22 anonim ***** válasza:
73%

Ez továbbra is így lesz.

Lesznek még sokkal rosszabb esetek is. Ez még csak a kezdet.

Addig fogják ezt csinálni amikor már ugrásra készen állnak az emberek egymás gyilkolására. Ekkor, meg hirtelen fordulni fog a kocka.

Nem hiába fektetek be dollármilliárdokat a migránsok Európa elárasztásába.

Bővebben a #2 válaszban fejtem ki, hogy mi lesz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..

És igen. Azt tudtuk eddig is, hogy a feministák a legnagyobb nőgyűlölők.

A világ egy nagy sakktábla és sakkfigurák vagyunk benne.

2016. jan. 6. 22:02
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
3-at erőszakoltak meg...
2016. jan. 6. 22:04
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

Jajj, hát szegény bevándorlók.. Csak rossz fiatalkoruk volt a sok háború miatt és szegények azt se tudták, hogy itt Európában nem szokás nőket erőszakolni.El kellett volna nekik szépen magyarázni és akkor egyből megértik! Meg nem is értem, hogy miért kellett feljelenteni őket? Inkább tolerálni kéne egymás kultúráját!

Irónia off...

2016. jan. 6. 22:33
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos az is mind fociedző volt.....

Egyébként igen, ezt csinálják pontosan!

2016. jan. 6. 22:43
 9/22 anonim ***** válasza:
21%

A helyzet az hogy nem volt sajtocsend, es baromi nagy felhaborodas van.

Ugyhogy hazudsz, ahogy szoktal.

2016. jan. 6. 22:52
 10/22 anonim ***** válasza:
33%

Januar elsejerol:

[link]

itt leirjak hogy mi tortent nagyjabol, de ekkor meg nem volt teljesen vilagos a dolog merete.

Ez egy penteki nap volt, hetvegen egyre tobb feljelentes jott a rendorsegre, ezert hetfon sajtotajekoztatot tartottak, ahol elmondtak hogy a tettesek eszak-afrikai es arab szarmazasunak tuno emberek voltak.

Ezutan a sajtotajekoztato utan az osszes ujsag lehozott cikkeket, ahol ok is leirtak mi tortent.

Egyszeruen HAZUGSAG hogy sajtocsend volt.

[link]

"Diese wären in Gruppen von zwei bis 20 Personen aufgetreten und hätten ein nordafrikanisches Aussehen gehabt."

[link]

" die "dem Aussehen nach aus dem arabischen oder nordafrikanischen Raum" stammen. Dies hätten alle Zeugen übereinstimmend ausgesagt."

[link]

Nordrhein-Westfalen belugyminisztere is 4.-en tartott sajtotajekoztatot (SPD egyebkent)

„Wir nehmen es nicht hin, dass sich nordafrikanische Männergruppen organisieren, um wehrlose Frauen mit dreisten sexuellen Attacken zu erniedrigen.

2016. jan. 6. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!