Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » 1 bevándorló, , elgáncsolása"...

1 bevándorló, , elgáncsolása" világfelháborodás,1000 bevándorló nőkre támad, és 1 nőt meg erőszakoltak sajtó csend, normális?

Figyelt kérdés
Én nem értem ezeket a liberálisokat, ezt csinálják a zsidókkal is, vannak hétköznapi emberek és felsőbrendűek vagy mi?

2016. jan. 6. 21:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:01

Csak éppen az elkövetők származását igyekeztek láthatatlanná tenni. Mintha mindegy lenne, pedig ezek rasszista módon német nőket támadtak meg.

2016. jan. 6. 23:09
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

"Csak éppen az elkövetők származását igyekeztek láthatatlanná tenni."

Nem igaz. A januar 4.ei sajtotajekoztaton a rendorseg elmondta hogy eszak-afrikainak kinezo ferfiak voltak, ott van minden cikkben, direkt kiemeltem.

2016. jan. 6. 23:23
 13/22 anonim ***** válasza:
10%
#14:Én ugyan valóban nem tudok németül,de valamennyi cikk,sajtótájékoztató szövegében ott látom a "nordafrikanisher" szót.Szerintem és a német-magyar szótár szerint ennek jelentése:észak-afrikai.Márpedig ha ez az elkövetőkre vonatkozik,akkor szó sincs elhallgatásról.Amúgy kedd este Kölnben tüntetés is volt, gondolom a "lapító" feministák tüntettek a nőket érő erőszak ellen.
2016. jan. 6. 23:25
 14/22 anonim ***** válasza:
"nordafrikanischen"
2016. jan. 6. 23:27
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Őket biztos nem fogják kirúgni a munkahelyükről, mivel az nincs.

A családjukat és őket se gyalázzák porig, mert az nem lenne politikailag korrekt ugyebár.

Persze kettős mérce az nincsen, hová is gondolunk! Szánalmas...

2016. jan. 6. 23:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Azért nem mondanám, ha sajtócsend van. Gondolom nem olvasol német sajtót, úgyhogy tájékoztatásképp közlöm: kb. mindegyik lap erről cikkezik napok óta.
2016. jan. 7. 12:43
 17/22 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Persze, most már igen! Újévi közleményükben még azt írták, hogy nagyrészt békésen zajlott le a szilveszter, csak egy ünneplő(!) csoport miatt kellett kiüríteni a dóm előtti teret.

Aztán Facebookon és Twitteren tömegével érkeztek beszámolók + levelek és mivel már nem lehetett tovább titkolni kitálalnak.

2016. jan. 7. 13:01
 18/22 anonim ***** válasza:

"Persze, most már igen! Újévi közleményükben még azt írták, hogy nagyrészt békésen zajlott le a szilveszter, csak egy ünneplő(!) csoport miatt kellett kiüríteni a dóm előtti teret. "

Ezt nem a sajto irta, ez egy rendorsegi kozlemeny volt. Mar januar elsejen megjelentek az elso hiradasok, januar harmadikan mar megirtak az ujsagok hogy eszak-afrikaiak voltak.

Januar elseje pentek volt es szabadnap, szombat-vasarnap rengeteg feljelentes jott be a rendorsegre, ezet hetofn sajtotajekoztatot tartottak, januar 4etol mar rengeteg hiradas van, orszagos is.

"Aztán Facebookon és Twitteren tömegével érkeztek beszámolók + levelek és mivel már nem lehetett tovább titkolni kitálalnak."

Senki nem akart titkolni semmit.

2016. jan. 7. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:

[link]

Akkor ez meg mi manó?

2016. jan. 7. 13:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Olvasd el kérlek a top hozzászólást is.:)
2016. jan. 7. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!