Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Minek csinálnak ilyen repteret?

Minek csinálnak ilyen repteret?

Figyelt kérdés

[link]

A reptéren amerikában ilyen apokaliptikus festmények vannak meg szabadkőműves tábla meg apokaliptikus lóvat mintázó szobor féle.

Ez most komolyan kinek jó? Meg miért csinálták?

2016. jan. 5. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Azok, akik kapcsolatok segítségével jutnak hatalomhoz, minnél magasabbra kerülnek, annál jobban megrészegülnek. Így lehetséges, hogy Amerika legfelsőbb vezetése szabadkőműves. Szerencsére ők nem bírják ki, néha hencegniük kell ezzel. Ennek eredménye a repülőtér.
2016. jan. 5. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Elég egoisták meg meggondolatlanok
2016. jan. 5. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem azok. Az emberek 95% -a nem is foglalkozik a kérdéssel. A maradék meg igen, de nem akarja elhinni, hogy a világ nem olyan, ahogy korábban elképzelte. Annak ellenére, hogy a munkahelyen ő is úgy viselkedik, mint egy szabadkőműves.

De mindjárt jönnek az ilyen válaszok is, hogy birkák vagyunk meg agymosottak meg hasonlók.

Szerintem nem érdemes a szabadkőművesekkel foglalkozni, mert ha legyőznénk őket, az új hatalom úgyis csinálna valami hasonlót(vagy rosszabbat, ahogy Sztálin és Mao tették). Inkább az embereknek kéne öntudatosabban viselkedniük és szavazniuk.

2016. jan. 5. 11:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le én zöldet adtam
2016. jan. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!