Minek csinálnak ilyen repteret?
Figyelt kérdés
A reptéren amerikában ilyen apokaliptikus festmények vannak meg szabadkőműves tábla meg apokaliptikus lóvat mintázó szobor féle.
Ez most komolyan kinek jó? Meg miért csinálták?
2016. jan. 5. 10:39
1/4 anonim válasza:
Azok, akik kapcsolatok segítségével jutnak hatalomhoz, minnél magasabbra kerülnek, annál jobban megrészegülnek. Így lehetséges, hogy Amerika legfelsőbb vezetése szabadkőműves. Szerencsére ők nem bírják ki, néha hencegniük kell ezzel. Ennek eredménye a repülőtér.
2/4 A kérdező kommentje:
Elég egoisták meg meggondolatlanok
2016. jan. 5. 10:49
3/4 anonim válasza:
Nem azok. Az emberek 95% -a nem is foglalkozik a kérdéssel. A maradék meg igen, de nem akarja elhinni, hogy a világ nem olyan, ahogy korábban elképzelte. Annak ellenére, hogy a munkahelyen ő is úgy viselkedik, mint egy szabadkőműves.
De mindjárt jönnek az ilyen válaszok is, hogy birkák vagyunk meg agymosottak meg hasonlók.
Szerintem nem érdemes a szabadkőművesekkel foglalkozni, mert ha legyőznénk őket, az új hatalom úgyis csinálna valami hasonlót(vagy rosszabbat, ahogy Sztálin és Mao tették). Inkább az embereknek kéne öntudatosabban viselkedniük és szavazniuk.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le én zöldet adtam
2016. jan. 5. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!