Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem világos sok ember...

Miért nem világos sok ember számára, hogy a zsidók akármit csinálnak, könnyen támadhatóak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy az európai zsidók nem annyira liberálisak, hanem valamiféle nacionalizmust képviselnek. Erre a szélsőjobboldali egyből azt mondhatja:

"A zsidók bár itt élnek Európában, nem támogatják, hogy a többi sémita népnek ezt a lehetőséget meg adjuk, miért gondolják magukat felsőbbrendűnek az araboknál? miért akarják megtagadni tőlük a lehetőséget, hogy jobb körülmények között éljenek? ennyire önző nép nincs, Hitlernek igaza volt" (blablabla)

így viszont, hogy nem nacionalisták:

"Ezek a zsidók azért nem lépnek fel az arabok beáramlása ellen mert polgárháborút akarnak, hogy az USÁnak legyen ürügye megszállni Európát, aztán Izraelnek adományozni a területet"

gyakorlatilag akárhogy reagálhat a zsidóság egy geopolitikai eseményre, meg lehet támadni őket, és meg is teszik politikai tőkéért, népszerűségért bizonyos csoportok...

2015. okt. 9. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Aki mindenáron gyűlölni akar, azzal nem lehet mit kezdeni.
2015. okt. 9. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Könnyebb másokra fogni, hogy miattuk élünk szarol, mint beismerni, hogy én is tehetnék a jobb életkörülményekért.
2015. okt. 9. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Most elmorzsoltam egy könnycseppet.
2015. okt. 9. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, szerintem tévedésben vagy.

Egyik idézetet sem hallottam még senkitől, szerintem eszébe nem jutna ilyet mondani. Nonszensz.

Az USA elfoglalná Európát és Izraelnek adná?

Ki mondott ilyet? Ember! Észnél vagy?

Másrészről migráns kérdésben éppen, hogy egész Európa bevándorlás-ellenes.

Amiről te beszélsz, az manapság épp Magyarországgal történik.

Minket ütnek-vernek a médiában, a politikában ahol érnek.

Leszólnak, hogy mit képzelünk, hogy felvetjük a migránskérdést, erre ők is tárgyalnak.

Aztán kerítést építünk, amire látványosan felháborodnak, majd ők is elkezdik.

Gyakorlatilag néhány hetes, néhány hónapos késéssel ugyanazt teszik nyugaton, mint mi. De az alatt az idő alatt folyamatosan mocskolnak minket, magyarokat.

Ha már zsidóknál tartunk. Óriási nemzetközi ájvékolás volt abból, hogy a rendőrökre támadó, betondarabokat, fadarabokat dobáló, kerítést bedöntő migránsok kaptak egy kis vizet a vízágyúból.

Ezzel egyidőben Izrael hozott egy törvényt, hogy mostantól éles lőszert használhatnak az izraeli hatóságok, ha inzultus éri őket.

Ezzel nyilvánvalóan azt akarták elérni, hogy a követ dobáló palesztinokat ezután szitává lőhessék.

Eldobsz egy követ és kilyukasztanak, mint egy szűrőt.

Erről egy árva szó nem jött le a médiában. Mínuszos hír.

De hogy a magyar rendőrök vízágyút használnak, az igen, az vérlázító.

Csak én érzem azt, hogy nincs egy súlyban a kettő?

2015. okt. 9. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, saját gondolataidat ne próbáld másokra erőltetni. Legalább annyi gerinced legyen, hogy felvállalod.
2015. okt. 10. 08:53
 6/6 A kérdező kommentje:

- rengeteg média beszámolt róla

- a fősodor média a palesztin erőszakos cselekedetek és az arab kormányok által hozott törvények 99%áról sem számol be, nem zsidó felsőbbrendűségről van itt szó, akármennyire is divat ezt hangoztatni, hanem magasabb az ingerküszöb ha a közel-keletről van szó teljesen érthető okokból

- az RT videója alatt az esetről az egyik top hsz valami olyasmi volt, hogy Israel should be destroyed, több száz upvote-tal. Magyarországról mikor mondott ilyet akárki, akármilyen felületen a menekült ügy kapcsán? Sehol. Akármilyen fájó ez neked, Izraelhez képest a fasorban sem vagyunk gyűlöltségben.

- Nem szó szerint, hanem burkoltan.

De akkor, hogy olyan elméleteket említsek, amelyek ismertebbek és valószínűleg már találkoztál velük - csak hogy ne érjen az a vád, hogy nekem van ennyire élénk fantáziám, és akármit rá akarok erőltetni akárkire

- a zsidók fel akarják hígítani az európai embert

- a zsidók ki akarják irtani az európai embert

- a zsidók az arabok ellen akarják uszítani a fehér embert

2015. okt. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!