Izrael egy európai országnak számít?

na ja,ennyit tudtok.Miért nem vagyok meglepve?Megdönthetetlen érveid halmaza előtt meg kell hajolnom.
nevetséges.

A kurutty miért nem vezet ugyanennyi cikket a palesztinok dolgairól? Vagy a gyerek iskolatáskájába tett bomba humánus tett? Mert akkor bocsi, nem szóltam. Qrvára unalmas, hogy úgy van az egész feltüntetve, mintha egyoldalú lenne. Az a párszáz rakéta amit elhárít a vaskupola meg csak véletlen arra járt.
Egyik sem jobb a másiknál, fel kéne fogni. A kuruttynak meg a Jobbiknak is sokkal nagyobb lenne a támogatottsága, ha nem állandóan erről lenne szó.

"nneddudgi nevű felhasználó válasza:
Na persze.
A qrutty, mint információforrás."
Ezerszer inkább hasznos információforrás mint az index vagy a 444.

A halálra égetett palesztin csecsemő esetéről hirtelen az jutott eszembe, amikor a stormfronton Lengyelországban élő németek ellen elkövetett szörnyűségekről szóló fotók alatt fejezték ki együttérzésüket és megrökönyödésüket a fórumozók. A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy ugyanarról a közösségről van szó, amelyik mások tragédiájából naponta űz gúnyt és öl abba energiát, hogy minél jelentéktelenebbnek állítsa azt be.
Vajon akik most a megszurkált kép miatt háborognak, fel voltak kicsit is háborodva, mikor a szír állam(!) - nem egy csapat szélsőséges - medállal jutalmazta egy négy éves meggyilkolását?
Szerintem a választ mind tudjuk...

Fölrdajzilag közel-kelet, tehát Ázsia/Afrika
Stílusban Észak-Amerika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!