Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael egy európai országnak...

Izrael egy európai országnak számít?

Figyelt kérdés
Akárhogy is nézem, nekem a térképen nem tűnik Európának, de a foci EB selejtezőn pl. Izrael is részt vett.
2015. dec. 27. 21:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%

na ja,ennyit tudtok.Miért nem vagyok meglepve?Megdönthetetlen érveid halmaza előtt meg kell hajolnom.

nevetséges.

2015. dec. 29. 20:23
 22/25 anonim ***** válasza:
44%

A kurutty miért nem vezet ugyanennyi cikket a palesztinok dolgairól? Vagy a gyerek iskolatáskájába tett bomba humánus tett? Mert akkor bocsi, nem szóltam. Qrvára unalmas, hogy úgy van az egész feltüntetve, mintha egyoldalú lenne. Az a párszáz rakéta amit elhárít a vaskupola meg csak véletlen arra járt.

Egyik sem jobb a másiknál, fel kéne fogni. A kuruttynak meg a Jobbiknak is sokkal nagyobb lenne a támogatottsága, ha nem állandóan erről lenne szó.

2015. dec. 29. 21:49
 23/25 anonim ***** válasza:
76%

"nneddudgi nevű felhasználó válasza:

Na persze.

A qrutty, mint információforrás."

Ezerszer inkább hasznos információforrás mint az index vagy a 444.

2015. dec. 29. 21:54
 24/25 anonim ***** válasza:
38%

A halálra égetett palesztin csecsemő esetéről hirtelen az jutott eszembe, amikor a stormfronton Lengyelországban élő németek ellen elkövetett szörnyűségekről szóló fotók alatt fejezték ki együttérzésüket és megrökönyödésüket a fórumozók. A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy ugyanarról a közösségről van szó, amelyik mások tragédiájából naponta űz gúnyt és öl abba energiát, hogy minél jelentéktelenebbnek állítsa azt be.

Vajon akik most a megszurkált kép miatt háborognak, fel voltak kicsit is háborodva, mikor a szír állam(!) - nem egy csapat szélsőséges - medállal jutalmazta egy négy éves meggyilkolását?

Szerintem a választ mind tudjuk...

2015. dec. 30. 14:54
 25/25 anonim ***** válasza:

Fölrdajzilag közel-kelet, tehát Ázsia/Afrika

Stílusban Észak-Amerika

2015. dec. 31. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!