Izrael egy európai országnak számít?
09:54
"
"Óvodákat és kórházakat bombáznak porig.Gyerekeket használnak élő pajzsnak és még sorolhatnám."
Nem csinalnak ilyeneket, de mindegy.
"
Igazad van, az izraeliek nem csinalnak ilyent.
De abban szerintem nincs igazad, hogy "de mindegy".
Ugyanis az iszlamistak, a propalesztinok ugy hazudnak mint a vizfolyas, es ezt raadasul jogosnak is erzik. Ugy gondoljak, nekik SZABAD hazudni.
NEKIK SEM SZABAD HAZUDNI, HA AZT AKARJAK, HOGY EUROPABAN EMBERNEK TEKINTSEK OKET.
09:14
"
"Óvodákat és kórházakat bombáznak porig.Gyerekeket használnak élő pajzsnak és még sorolhatnám."
Nem csinalnak ilyeneket, de mindegy.
"
Igazad van, az izraeliek nem csinalnak ilyent.
De abban szerintem nincs igazad, hogy "de mindegy".
Ugyanis az iszlamistak, a propalesztinok ugy hazudnak mint a vizfolyas, es ezt raadasul jogosnak is erzik. Ugy gondoljak, nekik SZABAD hazudni.
NEKIK SEM SZABAD HAZUDNI, HA AZT AKARJAK, HOGY EUROPABAN EMBERNEK TEKINTSEK OKET.
"Ja bocs.Nem tudtam,hogy itt most csak libsik vannak.Igazatok van.Izrael soha a büdös életben nem ölt meg ártatlanokat.Ők kedvesek,aranyosak és szeretni kell őket.Én kérek elnézést."
ezt senki nem állította
Na persze.
A qrutty, mint információforrás.
a többi elkerülte a szelektív figyelmedet?
vagy ez minden,amit hozzá tudsz fűzni?
ja nem:aki ilyet linkel az fasiszta,rasszista antiszemita,masiniszta.
Nem elozo, tevedsz.
Masiniszta az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!