Kelet-Európában a csóróság miatt, Nyugat-Európában az eltorzult értékrend miatt nem vállalnak gyermeket az emberek?
Európában meglehetősen alacsony a gyermekvállalási kedv.
Például, Törökországhoz képest különösen.
A kelet-európaiak vállalnának, de csórók, azért nem megy nekik.
A nyugatiak gazdagok, de nagyon elfajzott értékrendjük van, nagyon erős a hedonizmus, nihilizmus.A nők meg nem értékelik a gyereket.
"Kelet-Európában a csóróság miatt, Nyugat-Európában az eltorzult értékrend miatt nem vállalnak gyermeket az emberek?"
Így van.
Annyit tennék hozzá, hogy már Kelet-Közép-Európa és Kelet-Európa is korcsosul.
Bár azért annyira mégse, ezt bizonyítja a szlovén népszavazás eredménye is. :))
Majd,ha napi 4 óra munkával lehet élni egy viszonylag normális életet,akkor fognak gyereket vállalni.
Nyugaton is biztos többen vállalnának,ha ne kellene annyit dolgozni.
Az nem eltorzult értékrend,hogy az ember nem akar tönkremenni idegileg,testileg is 40 éves korára,és napi 12 órát dolgozni,és magas vérnyomásban szenvedni,és nyugdíj előtt elpatkolni.
Teljesen abszurd,hogy nekem azért kell dolgoznom napi 8-12 órát,hogy befizessem a rezsit és egyek,és akkor még legyen 2-3 gyerek a nyakamon,akik sírnak,hogy éhesek.
Közben megbolondulok,agresszívvé válok,a gyerekek sérültek lesznek,stb.
Az egészséges gyerek titka az,hogy egészséges felnőtt neveli.Nem egy munkamániás robot,aki csak aludni jár haza.
Aki szerint ez az élet értelme,éljen így.
Szerintem pedig mindenkinek 1 élete van,és mielőtt vége szeretné jól érezni magát.
Talán ha a felső tízereznek csökkennének az igényeik,akkor nekem sem kellene güriznem ennyi minimális életszínvonalért.
Azt meg kifejezetten károsnak tartom,hogy a gazdagok sokadsodjanak.Sok luxusban felnövő,másokat eltaposó gyerek nem hiányzik nekünk,már így is van belőlük elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!