Ez az emberi értékrend, nemde? Gondolom ez nem lesz a "hírekben".
Irán segíteni szeretne minden emberen a Földön. Ezzel szemben mit tapasztalhatunk az USA mögött álló pénz és korporációs oligarchiától? Ember és élet ellenes értékrendet! Ők soha nem adnának egy ilyen találmányt az emberiség kezébe, mert akkor kicsúszna a kezükből a világgazdaság irányítása.
Az egész egy hatalmas kamu!
Nincs itt semmi felfedezés vagy nagy világmegváltás!
Ha nem hiszed nézd meg magad:
http://www.youtube.com/watch?v=fCFO3-MOCYE&feature=player_em..
> Irán segíteni szeretne minden emberen a Földön.
LoL.
és még a fogakat is tisztítja:)
Nekem főleg az tetszik, ahogyan a keshefoundation honlapjánnreklámozzák a saját termékeiket (igen, ez egy biznisz vállalkozás), és ott saját maguk igazolására beraknak egy linket egy belga mérnök prof véleményéről a programról, hogy nézzétek, ő is azt írta, hogy az elv jó.
A keshe alapítvány honlapján legalul: [link]
és ajánlott megnyitni azt a bizonyos véleményt is, és elolvasni (csak egy oldal).
Ja, ír olyat is, hogy az elv rendben lenne, legalábbis amennyire ő, mint nem nukleáris mérnök ért hozzá, csak mellé olyat is, hogy a megvalósítással kapcsolatban meg semmi nincs, sem számolások, sem semmi, ami azt mutatná be, hogy akkor azt az elvet mégis hogyan is ültetnék át a gyakorlatba (a fúziós reaktorok elvi működése eddig is megvolt, és ha jól értettem abból a rövid beleolvasásból, amit rááldoztam, ez is valami hasonló cucc).
Mondjuk az is aranyos, hogy úgy mellékesen, mint mekkora előnye ennek az állítólagos technológiának, még berakják, hogy amúgy blokkolja a távkommunikációt meg a légi közlekedésben is gondot okoz...
"Irán segíteni szeretne minden emberen a Földön. "
Igen. Irán, ahol embereket köveznek halálra mert sörözik, illetve ahol az emberi gondolkodás és a törvénykezés középkori szinten áll (lásd. vallásrendőrség és társai), biztosan ezt szeretnék. Én meg azt szeretném, ha Iránt letakarítanák végre a Földről.
"már a 70'-es években feltalálták a vízzel hajtott autót"
Szeretem az ilyen félelmetesen szűk látókörrel rendelkező embereket.
Elárulnád nekem, hogy ha máról-holnapra senki sem használna olajat, akkor miből élne az potom néhány tízmillió család, akik az olajiparból élnek meg? Mit kezdenél azokkal a közel-keleti országokkal, akiknek csak olajuk van? Megmondanád nekik, hogy legyenek kedvesek éhendögölni?
Közölnéd a brazilokkal, hogy álljanak vissza a kokaintermesztésre?
Hm?
"Elárulnád nekem, hogy ha máról-holnapra senki sem használna olajat, akkor miből élne az potom néhány tízmillió család, akik az olajiparból élnek meg? Mit kezdenél azokkal a közel-keleti országokkal, akiknek csak olajuk van?"
Ez pont annyira érdekel mint őket hogy én miből élek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!