Kelet-Európában a csóróság miatt, Nyugat-Európában az eltorzult értékrend miatt nem vállalnak gyermeket az emberek?
Figyelt kérdés
Európában meglehetősen alacsony a gyermekvállalási kedv.
Például, Törökországhoz képest különösen.
A kelet-európaiak vállalnának, de csórók, azért nem megy nekik.
A nyugatiak gazdagok, de nagyon elfajzott értékrendjük van, nagyon erős a hedonizmus, nihilizmus.A nők meg nem értékelik a gyereket.
2015. dec. 22. 14:28
1/12 anonim válasza:
Pontosan , itt Mo.-n sokkal több gyermek lenne ha lenne pénz , a nyugatiaknak meg majd Ahmed-ék szülnek
3/12 anonim válasza:
" nagyon erős a hedonizmus, nihilizmus."
Elvtarsak, a kapitalizmus haldoklik!
LOL.
4/12 anonim válasza:
Terv : minden magyar pár 5 gyereket szül , 1500 éven belül átvesszük az uralmat Európa felett
5/12 anonim válasza:
"A nyugatiak gazdagok, de nagyon elfajzott értékrendjük van"
Te már csak tudod. Mondjuk mindig ott van a legtöbb purdé, ahol a legnagyobb a szegénység és az aluliskolázottság, de sebaj.
6/12 anonim válasza:
Lehet. Én Budapest XII. kerületében lakom, és rengeteg (nem cigány) nagycsaládost látok mondjuk a pesti oldalhoz képest. Itt a legtöbb ember nem kifejezetten szegény, és konzervatív (nem tudok olyan templomról ami lenne tele minden vasárnap, és nem csak idősek járnak).
7/12 anonim válasza:
szerintem tudaszinttel lehet összefüggésben. És igaza van előttem az egyik hozzászólónak. mindig a legalacsonyabb tudatszintű embereknél van legtöbb gyerek, kvételek persze itt is vannak. A Föld már csak így fejlőd9k.
8/12 anonim válasza:
Hogy lehet valahol egyszerre hedonizmus, meg nihilizmus?
9/12 anonim válasza:
Pest megyének bizonyos részein tényleg elég konzervatívak - szerencsére -, gazdagabbak, és vállalnak gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!