Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyenné válik így Európa és...

Milyenné válik így Európa és a világ?

Figyelt kérdés

Szóval, ezt az egész folyamatot, amiről beszélek fent a migrációs válság csak fokozza. Azt látom, hogy a globalizáció eredményeként létrejön egy globális nép és szépen fokozatosan megszűnnek a nemzeti jegyek az egész világon. Olyan érzésem van, mintha az amerikanizálódás most európában is elérné azt a szintet, ahol az őslakosság létszáma lecsökken és a világ minden tájáról érkezők veszik át a helyüket. Engem kifejezetten az zavar, ami a német nyelvű benelux és skandináv államokban történik. Többször láttam már Münchenben, hogy a világ minden tájáról élők ott vannak és valahogy ez engem szörnyen zavar. Távol álljon tőlem az, hogy bármilyen "emberi fajt" kritizáljak, de ez a globális massza engem jelenleg valahogy nagyon aggaszt. A jövőmet mindig is németországban képzeltem el, félig sváb származású vagyok és nagyon bánt ez az egész dolog, ami most zajlik. Ki mit gondol erről a témáról? Hogyan tudnék fiatalként 22 vagyok, belenyugodni ebbe az egész dologba? Egyáltalán, mást nem zavar ez az új globális társadalom?

Bízom benne, hogy ez akár egy érdekes kis vitaindító is lehet ma estére, szép estét mindenkinek!:)

2015. dec. 17. 21:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Magyarország magyar marad faszikáim. Mátyás Király szelleme még él.
2015. dec. 18. 00:53
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

"Többször láttam már Münchenben, hogy a világ minden tájáról élők ott vannak és valahogy ez engem szörnyen zavar. Távol álljon tőlem az, hogy bármilyen "emberi fajt" kritizáljak, de ez a globális massza engem jelenleg valahogy nagyon aggaszt."

Az nem zavar hogy Münchenben te is külföldi vagy? Tehát a golobális massza része :)

2015. dec. 18. 08:59
 13/14 anonim ***** válasza:
#4 Az a szélsőjobb ami megérdemelten hatalmasat bukott Franciaországban? :)
2015. dec. 18. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Tételezzük fel, hogy Európa észhez tér, és csak a ténylegesen háborús menekülteket engedik be (az is bőven sok, hisz végülis az iszlámon BELÜLI háborúkról van szó). Akik viszont már itt vannak, azoknak itt lesznek utódaik, méghozzá valoszinűleg alulkvalifikált, tehát elkeseredett utódok. Ez mindenképp társadalmi feszűltségek forrása lesz.

Tegyük még ehhez hozzá az iszlám agymosását - belülről fenyegető terror.

Az én problémám az, hogy hogyan tudnám a majdan szűletendő gyermekeimet megvédeni ettől a sötét jövőtől.

2015. dec. 18. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!