Az iszlám államot miért nézi tétlenül a világ? Már most Boszniában vannak!
Több terrormerénylet is meghiúsult már ott, elfogtak terroristákat is, most propagandavideó megy, hogy bombákat rakjanak mindenhova, stb.
Meddig fog ez menni? Elvileg az egyik töltény is Boszniában készült, amit a francia merényletnél használtak.
Csak én nem értem, miért nézi ölbe tett kézzel mindenki? Bosznia amúgy is instabil, hát még ha merényletek lesznek a keresztények ellen, akkor majd újrakezdődik minden.
Mert Merkelék is benne vannak, hogy Európát felszámolják.
Ne aggódj, pár évtized és Németország ---> Bulgária 2 lesz:)
Elég csak tovább vetíteni a német, francia stb 0,00001 születési arányt és hogy mennyire illeszkednek be a Barnusék, akik viszont tömegével jönnek és szaporodnak.
De hát ez a cél:)
"Aha és ez mire eljön arra Franciaország Al-Farradija lesz."
Pár éven belül bekövetkezik. Addig Franciaország francia marad.
Nyugalom, kedves barátom, nyugalom. A jövő boldogsággal fogja eltölteni a szívedet.
Az előbb már leírtam.
Mit nem értesz rajta?
Komolyan azt hiszed, hogy holnaptól megszűnik Barnusék segélyorientált életmódja és a németek is nekiállnak gyereket csinálni és a végén Barnusék fognak kihalni??:)
Nagy tévedésben vagy, évtizedek óta ez megy és egyre nagyobb a buli.
Nem tudnak velük mit kezdeni mert a legfejlettebb
USA hadászati technológiával rendelkeznek.
Azt meg ugyebár nem az út mellett találja az ember!!!
Kicsit nézzetek be a kulisszák mögé!
"USA hadászati technológiával rendelkeznek."
Persze, a végén még kiderül, hogy az ISIS ad el az USA-nak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!