Végre kezd Európa és a világ észhez térni?
Európa kezdi bezárni a kapuit és összefogtak az IS ellen.
Felüdítő volt ezt olvasni.
Miért tartott ez ennyi ideig?
A mostani libsik csak divatból választották ezt az ideológiát. Ha a nácizmus lenne a divat, az első sorban lengetnék a karjukat.
Az igazi észhez térés az lenne, ha az emberek végre megtanulnának maguktól, a média sugalmazásától függetlenül gondolkodni. Ez egyelőre lehetetlennek hangzik, bár mostanában látszik pozitív változás.
"Tisztázzunk valamit. A menekültek, bevándorlók NEM terroristák. Ha lebombáznák a hátsókertemet én sem teázgatnék tovább a teraszon, húznék a francba, és akkor is, ha a fiamat be akarnák sorozni katonának. Az IS ellen valóban lépéseket kell tenni, de a menekultválságnak szerintem nem ez volt a legjobb megoldasa"
Várj a TV-ből én máshogy látom, ezért kicsit átírtam a válaszod, hogy passzoljon is a látott képekhez (remélem nem haragszol) ilyen lett:
"Tisztázzunk valamit. A menekültek, bevándorlók NEM terroristák. Ha lebombáznák a hátsókertemet én sem teázgatnék tovább a teraszon, húznék a francba, otthagynám az asszonyt a gyerekeket és húznék a leggazdagabb és legtöbb szociális juttatást nyújtó országba. Az IS ellen valóban lépéseket kell tenni, de a menekultválságnak szerintem nem ez volt a legjobb megoldasa"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!