Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elképzelhető, hogy pár év...

Elképzelhető, hogy pár év múlva a EU már csak egy rossz álom lesz, és hasonlóképpen fogunk rá emlékezni, mint a szocializmus éveire?

Figyelt kérdés
Talán lesz, aki visszasírja, lesz, aki örül, hogy vége?
2015. dec. 16. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Az elképzelhető,hogy megszűnik az EU.De attól tartok,hogy nem rossz álomként fogunk visszagondolni rá,hanem úgy, mint az elszalasztott esélyre.
2015. dec. 17. 01:01
 12/14 A kérdező kommentje:
A multiknak szerintem nagyobb haszna van abból, hogy itt vannak, mint nekünk belőlük, különben nem lennének itt. Már csak azért, hogy betelepüljenek az országba, egy csomó állami támogatást, ingyen területeket kapnak. Aztán itt az olcsó munkaerő. Az árak meg olyanok, mint nyugaton, legalábbis én ezt tapasztaltam. Nem hiszem, hogy rosszul járnának, hiszen akkor nem jönnének ide. Gondolom kiszámolják, hogy megéri -e nekik, különben nem ők lennének a gazdagok, ha "szolidaritásból" jönnének ide.
2015. dec. 17. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván nem járnak rosszul,de a kérdés az,hogy mi hogy járnánk,ha nem lennének itt.Elég,ha csak az autóipart (Audi,Mercedes,Suzuki+a számtalan kisebb cég)kivonod az egyenlegből,vagy mondjuk az ezernyi német céget és kártyavárként omlik össze a magyar gazdaság.
2015. dec. 17. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Az EU megszűnik, és helyette Iszlám Kalifátus lesz. Nem vagyok benne biztos, hogy nem fogod visszakivánni az EUt.
2015. dec. 18. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!