3 kérdés- FIDESZ mért szavazunk rájuk? Szocializmus mért rossz? EU miért van?
1. Ha a FIDESZ konzervatív elveket követ, miért szavaznak az emberek rájuk? Hiszen a konzervativizmus lényege, hogy megőrizzük a régi rendszert és a hagyományokat. Magyarországnak pedig ponthogy nagyon fel kéne vennie már a tempót, mert iszonyatosan le vagyunk maradva a többi országtól, és egyre rosszabb a helyzet.
2. Azt mondják mindegyik párt szar, de talán az MSZP a legjobb. A szocializmust viszont nagyon fújolják. Miért? Mivel jobb ez a rendszer? Hiszen csődbe megy az ország! Egyre nagyobb az adósság! A népességünk nemhogy nő, hanem egyre csökken: Annyira szar a munkalehetőség, hogy akinek van esze (meg pénze) fejét vesztve emigrál az országból.
3. Az Európai Unió miért jött létre? Azt látom, hogy szépen lassan próbálják egyesíteni az európai országokat. Nem csak szimpla szövetségről van szó, hiszen egységesítik például a pénznemet is. Ha kívülről próbáljuk nézni, nem pedig saját szemünkkel (igen, nekem is szimpi az EU, hiszen végülis jó dolgokat tesznek. De miért?), tehát ha kívülről nézzük, olyan ez, mint egy diplomatikus úton történő egyesítés. Végülis sok, közel a legfejlettebb országok vannak itt, képzeljük el, ha egyesülne, milyen elképesztően nagy és erős birodalom, nagyhatalom lenne! Talán nagyobb, mint az Egyesült Államok, ők úgyis el vannak foglalva a sorozataikkal, az elhízással meg a terrorista támadásokkal.
...Ha stabilok, és együttműködőek az európai államok, tulajdonképpen bárkit lesöpörhetnénk.
Szóval nem lehet, hogy az EU nem feltétlenül csupán emberbaráti szeretetből próbálja kisegíteni az országokat...? Hiszen így hozzásegít a gazdasági stabilitásukhoz, így a később fejlettségükhöz is, +, elnyeri az emberek szimpátiáját és a kormány támogatását.
Szóval mi van, ha valami sokkal nagyobb célja van az EU vezetőinek a nagy egyesítéssel? Mi van, ha a nagy szimpátiában, meg persze az idő lassú folyásában nem veszünk észre valamit?
Nagyon remélem, hogy senki nem tervez hadat üzenni senkinek, mert nagyon nincs kedvem egy harmadik világháborúhoz.
Szerintem neked nem kellene ezt az oldalt használni.
Amúgy szerintem ha ezzel a kérdéssel ráértél ennyit szarakodni, akkor 2 másikkal is ráértél volna.
Nem tartom magam hülyének (legalábbis hízelgek magamnak ezzel), de még a kérdést (kérdéseket) sem igazán értem.
Le van írva egy regén, de olyan mintha egy adalék lenne! Egy elmélkedés...
1. Sokkal kevésbé ártalmas mint a jelenlegi baloldal és a mögötte álló külföldi érdekek
2. Az ország épp hogy most nem megy csődbe
3. EU azért van hogy a nyugati országok gazdaságát pörgessük, olyasmi mint a Marshall segély, azt se a két szép szeümkért kapták hanem hogy piac lehessenek. Egyelőre nettó haszonélvezői vagyunk a dolognak, nem is tetszik ez Brüszelben. Ennek így is kell maradnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!