A Kelet-Európai országok miért vallásosabbak és jobban nacionalisták mint a nyugatiak?
Írország elég vallásos.
Illetve, Ausztriában sem olyan gyenge.
Én laktam kint, vidéken.Vasárnap az volt a családi program, hogy elment a család templomba, aztán megebédeltek egy jó étteremben.
Meg az osztrákok sem hazafiatlanok.
Náluk a legerősebb Európában a nemzeties párt.Na, meg Jörg Haidernek is van kultusza.
A hazafiatlanság, inkább a németekre jellemző, meg talán a britekre.
Nem feltetlenul ausztriara gondoltam.
Inkabb Nemetorszag, Franciao. Benelux allamok UK, svajc.
Valahogy ezekben az allamokban nem olyan nemzetiek se nem vallasosak es jelen van a multikulturalizmus. Keleten nem fogadjak el annyira a multikultit.
"Inkabb Nemetorszag, Franciao. Benelux allamok UK, svajc."
A németek elég nagy agymosáson estek át a múltjuk miatt.
A franciáknál jelenleg elég nagy változóban van a multikulti,bevándorlás megítélése, habár eddig sem volt jó.
Az UK, meg internacionalista.Ők sohasem voltak igazán legyőzve a történelmük során, emiatt nem alakult ki annyira a nemzeti identitás.
A Benelux lakói, meg szintén hasonlóak a britekhez.
A svájciak viszont kivételt képeznek, ők inkább az osztrákokhoz hasonlítanak.Nem túl nagy rajongói a bevándorlásnak.
A vallàsossàg annyira nem jàtszik szerintem.Sokkal inkàbb a multikulti agymosâs ami a németeknél a legerősebb mert kiegészül az antinàci vonallal is.Nàlunk a hatârzâr miatt csak '89től megy a műsor,nàluk meg '68tól mondjuk.
Előttünk a rossz példa nyugatról ezért itt csak a debilek akarjàk max.
Keleten nem megszokott a színesebb tömegek jelenléte,sem az iszlàmé.Ezért itt gyorsan összezàr a közvélemény.
A balosok azt mondjàk azért mert kirekesztő meg aluliskolàzott mindenki.A baloldali mozgalmak történelme egy folyamatos hamiszàszlós művelet.Én úgy vagyok velük akàrmilyen jó haverom a csabi,azért ne lakjon nàlam.
Ugyanez nagyban is.Nem vagyok hajlandó az életformàmon vàltoztatni.Mért is kéne?Ja hogy útban vagyok!Értem.
Amúgyilag meg az IRAhagyomànyőrző katolikus íreknek innen nézve legalàbb 90%osan kellett volna elutasítani a homàrlagzit.
Oszt'làss csodàt!
Mármint a nyugatiak értelmi visszamaradottságával.
Javítottam a 7-est.
Az hogy mesebeli történetekben meg lényekben hisznek sokan valahol az miért is lenne az értelmi fejlettség jele?
Spanyolország, Portugália, Olaszország elég vallásos. Olaszországban láttam először olyat, hogy elhalad egy szirénező mentőautó és az emberk sorba kereszteket vetnek. Egyesült Királyság, Írország, Ausztria, Svájc is meg tud azért tölteni templomokat.
Az hogy a nyugatiak nem nacionalisták, az általában csak külsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!